in

SAMO ZA ŽENE: U KOM SI MESECU ROĐENA TAKVA TI JE SUDBINA ZAPISANA

Jul


U ovom mesecu rađaju se skromne i stidljive žene. Često brinu i stalno se bave samoispitivanjem. Ceo njihov život je potčinjen raspoloženju. Skromne i romantične, u stanju su duboko osećati, ali nikad to ne pokazuju. Dom i porodica su, za ove žene, najvažnija životna stvar.

Avgust


Najponosnije i najnezavisnije žene su rađaju u ovom mesecu. One su dobre i plemenite, ali veoma željne moći.Vole biti u centru pažnje, veoma cene nezavisnost. Imaju veliku harizmu, i uprkos mnoštvu zainteresovanih muškaraca, najviše vrednuju porodične odnose. Vrlo su iskrene i pristojne žene, zato su, često, podložne prevari.

Septembar


Septembarske dame – emotivne i temperamentne. Od drugih žena razlikuju se razboritošću i proračunljivošću. Izuzetno su samoljubive i pomalo škrte, zato se teško odvajaju od novca i vraćaju dugove. Vole biti u društvu, ali uvek traže sopstvenu korist. Veoma su ljubomorne, izuzetno su pedantne i znaju veoma dobro da kuvaju.

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR 2018-TE: POSVETITE SE REKREACIJI, ONO ŠTO VAM SE ČINI KAO STRAST MOŽE VAS OPASNO ZAVARATI

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK NAJDUBLJE VJERUJE U DOBROTU LJUDI