in

SA OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA NIKAD NE POČINJI NEŠTO OZBILJNO

Možda si pala na lošeg momka, i to je u redu sve dok nije loš po tebe. Nažalost, postoje neki tipovi koji nisu ni loši ni dobri, ali predstavljaju paklenu kombinaciju.

Ovan

Ništa nije bolje od malo ljubavne jurnjave, a Bik će vam je i te kako pružiti. Ako se spanđate sa njima, kada raskinete (a hoćete), napraviće vam scenu koju ćete dugo pamtiti. Proklinjaćete sebe što ste uopšte ulazili u vezu sa njim.

Bik

Imate tendenciju da preozbiljno gledate na stvari, ali to nije slučaj sa Strelcem. Njegov „šta god“ stav će te dovesti do ludila, a onog trenutka kada pokušate da ga zaključate u vezu, otići će. Jedina stvar koja će vam nedostajati u vezi sa ovim znakom biće sve te male psihološke igre koje ste redovno upražnjavali.

Blizanci

„Ustaj!“ – ovoga ćeš se naslušati ako se smuvaš sa Jarcem. Najviše mrziš kada ti je dosadno, a to će ti postati redovna stvar ako odlučiš da budeš sa Jarcem. On je jednostavno previše vredan i praktičan za tebe, ali vezu će stvarno uništiti njegova beskompromisna iskrenost. Ponekad ti nije potreban brutalno iskren odgovor – već osoba koja će te nasmejati.

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA SU STVORENA ZA DUGE VEZE I BRAK

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI KRITIKUJU BAŠ SVE I SVAKOGA