in

SA OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOM I NE POKUŠAVAJTE DA IMATE NORMALNU VEZU

Glavne karakteristike osoba rođenih u znaku Strelca su komunikativnost, optimistični pogled na svet i sloboda, ali nikako nisu dobri u vezama.

Strelac se u ljubavi ne smatra poželjnim partnerom upravo zbog slobode, bez koje ne može da funkcioniše. Pritom su veoma samoživi i uvek će gledati kako da ostvare svoju korist, a vas neće ni uzimati u obzir u svojim planovima.

Njegova osećanja i razmišljanja su mu najbitnija, te će često pokazati da za vas nema vremena. Njegove reči imaju kratak rok trajanja i ono što ste danas zapamtili kao njhov stav sutra već neće biti. Čak i kada se obavežu sa partnerom, neće se ponašati kako druga strana očekuje, nikad to neće biti “normalna veza”.


Ljubavni horoskop vas savetuje da ne sputavate njegovu nezavisnost. Nemojte se truditi da ga držite na jednom mestu. U vezi su energični i predizimljivi i vrlo im je važno da ste spremni da ih pratite i lutate sa njima. Njihova ljubav često može biti usmerena na više osoba i dešava se da održavaju više paralelnih veza.

Ali, možete ga impresionirati neobičnim izgledom, neobičnim ponašanjem i jedinstvenim stavovima. To će prijati njegovom razigranom i egoističnom duhu. Strelci uživaju u istraživanjima i putovanjima u nove predele – ako ste i vi avanturistički duh, biće to bitna zajednička tačka. Takođe, potrudite se da zračite optimizmom i radošću jer ne podnose lošu energiju oko sebe.

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. OKTOBAR 2019: OSLANJATE SE NA SVOJU INTUICIJU I NA OSNOVU DETALJA IZ ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA PRIMEĆUJETE PARTNEROVO NEZADOVOLJSTO

MUŠKARAC KOJI UKROTI OVU ŽENU IMAĆE JE DO KRAJA ŽIVOTA: ONE SU EKSCENTRIČNE, MISTERIOZNE I NEUHVATLJIVE