in

SAT ROĐENJA ODREĐUJE KARAKTER: DA LI STE ROĐENA ZAVODNICA ILI POSLOVNA ŽENA

Poznato je da se prema satu rođenja određuje podznak, ali on mnogo govori i o našem karakteru. Zato prema satu u kom ste rođeni otkrijte nešto više o sebi.

00.00–02.00

Vrlo ste znatiželjni, a porodica vam je na prvom mestu. Najugodnije se osećate u poznatoj sredini i težite stabilnosti i sigurnosti. Drugima se može činiti da ste zatvoreni, ali to je samo privid.

00.02–00.04

Marljivi ste i težite materijalnim stvarima. Takođe, veoma ste radoznali i uvek tražite nešto novo. Odličan ste govornik, intelektualac, a uživate u putovanjima, čitanju i pisanju. Dobar ste prijatelj.

04.00–06.00

Hrabri ste i pravi ste vođa. Lako savladavate svaku prepreku, a ponekad ste jako tvrdoglavi. Štedljivi ste jer brinete za budućnost, ali rado pomažete drugima. Vrlo ste romantični.

06.00–08.00

Osećajni ste i vrlo duhovni, a najugodnije se osećate u društvu kreativnih ljudi. Mnogo očekujete od sebe i volite kad drugi primete vaša dostignuća. Ipak, previše brinete o tome šta drugi misle.

08.00–10.00

Šarmantni ste i veliki humanista. Uživate da vreme provodite sami, ne volite kad ste u centru pažnje i tuđe pohvale vam nisu nimalo važne. Skloni ste meditaciji i traganju za unutrašnjim mirom. Uvek ste tu za druge i lako širite pozitivnu energiju.

9 STVARI KOJE RADIMO KADA NIKO NE GLEDA

ČOVJEK KOJI JE UZDRMAO SVIJET: RAK SE MOŽE IZLIJEČITI ZA MANJE OD TRI MINUTE