in

SAVRŠENA LJUBAVNICA ZODIJAKA: SVAKI MUŠKARAC POLUDI KADA GA ONA DODIRNE

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, zaigrana, temperamentna, ponosna, puna života, prava ljubavnica, rođeni vođa.

Lako ćete Lavicu primijetiti u gomili – ona se najglasnije smije, ima najljepši osmijeh, a njena samouvjerenost “frca” na sve strane.

Ne treba nekoga tko će se brinuti o njoj, već muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu s time Lavica obožava biti u centru pažnju što joj i lako uspijeva biti. Vrele je naravi i kada je potrebno izvući će svoje “pandže” i braniti se, a kada je ljuta najbolje će je smiriti komplimenti i poklončići. Pustolovnog je i snažnog duha te voli pobjeđivati, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosjetljivosti i kreativnosti njen život ispunjen je mnogim pobjedama.

Neovisna i snažne individualnosti Lavica želi partnera s kojim dijeli te osobine. Ne treba nekoga tko će se brinuti o njoj, već muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da je uvijek puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promijeni i učini dramatičnijim.

Se*s joj je vrlo važan i to je najbolji način da joj partner pokaže koliko je poželjna. Voli se*si donje rublje kao i preuzimanje vodstva u spavaćoj sobi. Za nju u se*su ne postoje tabui, želi probati sve, a vlastiti i partnerov užitak jednako su joj važni. Dijelovi tijela kojima vlada ovaj horoskopski znak su kralješnica, leđa i srce zbog čega ju je najlakše zavesti senzualno joj milujući leđa. U ljubavi najbolje se slaže s Blizancima, Strijelcima i Vagama.

Zahvaljujući svojoj toploj osobnosti, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletnosti Lavica kao magnet privlači ljude oko sebe, a njeni prijatelji nerijetko su i njeni “obožavatelji”, ljudi koji joj se dive. Velikodušna Lavica svojim prijateljima voli ugađati i mnogima je najbolja prijateljica. Svoje prijateljice nikada neće iznevjeriti i uvijek će biti uz njih, oprostit će im sve osim – izdaje.

Muškarce uzima kao cvijeće u bašti, a baca poput polovnih stvari koje joj više nisu zanimljive. Ona tako lako i šarmantno umije da osvoji bilo čije srce, uvuče se pod kožu i tu ostaje dok god ona to želi. Nakon nje od muškaraca ostaje samo prašina koju otpuše sa svojih prstiju negdje daleko.

8 RAZLOGA KOJI DOKAZUJU DA SU ŠKORPIJE NAJBOLJI LJUBAVNICI U HOROSKOPU

ON NE PODNOSI KRITIKU NA SVOJ RAČUN A U LJUBAVNIM ODNOSIMA SA NJIM JE JAKO TEŠKO