in

SAVRŠENA LJUBAVNICA ZODIJAKA: SVAKI MUŠKARAC POLUDI KADA GA ONA DODIRNE

Zbog nje muškarci padaju u očaj, padaju u depresiju, rade mnoge lude stvari samo kako bi uspjeli da je zadrže pred sebe. Ali ovu ženu niko ne može da zadrži, osim ako ona to ne želi. Ako te zavoli pružiće ti najljepše trenutke u životu, koje nikada nećeš zaboraviti. Međutim, ukoliko nisi tip kojeg ona želi i koji bi znao zadovoljiti sve njene potrebe, onda nemoj uzalud da se trudiš.

Nebitan si osim ako si bitan za nju.

Ali ukoliko ona baci oko na nekog muškarca, on postaje njen u najkraćem mogućem roku. Te žene zaista umiju da zavedu, da bude voljene, mažene i pažene, ali nikada ostavljene. One ne dozvoljavaju da ih neko gazi, iskorištava ili ponižava.

Veći su muškarci od bilo kojeg drugog muškarca. Imaju snagu veću od mnogih, i sa njom se vode kroz život. Takođe su i veoma inteligentne i intinuitivne, pa im zbog toga niko ne može ništa.
Ali ako te zavoli žena Lavica onda ćes u njoj vidjeti najnježnije stvorenje koje postoji, ali sa dovoljnom snagom da voli za petero.

U krevetu su lude i nezasite, a to muškarce izluđuje do nezamislivih granica. Uvijek su one te koje su dominantne i koje žele da bude zadovoljene koliko one žele i na način na koji one to žele. Imaju bujnu maštu, lude ideje ali takođe, snagu i moć da ih sprovedu u djelo ukoliko imju muškarca koji je spreman da ih vodi do krajnjih granica njenih želja.

Izgled

Gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražajne crte lica, velike, tople oči, iskričav pogled, široko čelo, prćasti nos i male uši fizičke su karakteristike po kojima je Lavica prepoznatljiva. Najviše je ponosna na svoju gustu kosu debelih vlasi koja je obično plave ili crvene boje.

Viša je i dužih nogu, dužeg struka, elegantne i vrlo čvrste muskulature te kraljevskog držanja i nastupa. Uvijek djeluje ugledno, ponosno i uravnoteženo. Svoj izgled voli ukrasiti nakitom i drugim modnim dodacima kao i odjećom žute i narančaste boje.

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, puna života, rođeni vođa – takva je žena Lav

Stil

Voli se isticati u žutoj i narančastoj, ali boja koja će je ‘katapultirati’ u centar pažnje je
zlatna

8 RAZLOGA KOJI DOKAZUJU DA SU ŠKORPIJE NAJBOLJI LJUBAVNICI U HOROSKOPU

ON NE PODNOSI KRITIKU NA SVOJ RAČUN A U LJUBAVNIM ODNOSIMA SA NJIM JE JAKO TEŠKO