in ,

SAZNAJ ODMAH: VREME TVOG ROĐENJA PRECIZNO OTKRIVA KOLIKO SI STRASTVENA U KREVETU

7. tip

Vaš libido je nepredvidljiv i sklon je velikim oscilacijama, a jačina se*sualne želje najviše ovisi od toga u kojoj se životnoj fazi nalazite. Tako od “celibata” možete uskakati u nimfomaniju – teško vam je održavati ravnotežu u se*sualnim odnosima.

Predigra je za vas najvažniji dio se*sa i jako vam je važno da ste zaljubljeni u onoga s kime imate odnos. Kvalitet i uspješnost veze ne ocjenjujete brojem se*sualnih odnosa i kvalitetom se*sa.

8. tip

Imate izuzetno dominantan libido, a se*sualnost vam je vrlo važna stavka u životu. se*s vas motiviše, služi vam kao nagrada i način iskazivanja ljubavi. Ipak, skloni ste i se*su koji ne uključuje emocije i jako dobro znate kako da u krevetu dobijete ono što želite.

Za vas se nikako ne može reći da ste konzervativni, jer ste spremni da gotovo sve – barem probati jednom u životu. U vezi koja vas ispunjava želite se*s svaki dan, a ako partner nije takav, odnosno ne želi se*s svakodnevno, to vam može biti dobar razlog za prekid veze.

9. tip

Vrlo lako se se*sualno uzbudite jer ste izrazito vizualni tip. U isto vrijeme možete dugo vremena biti bez se*sa jer tada misli usmjeravate na druge stvari. U se*su ste romantični, ali imate veoma visoke kriterijume – zbog toga zauvijek pamtite najboljeg se*sualnog partnera koje ste imali u životu.

Može se dogodite da rijetko se*s doživljavate i kao duhovni čin. U slučaju da vam se učini kako partner izbjegava se*s, skloni ste razvijanju dubokih kompleksa i frustracija.

10. tip

Vrlo ste praktični i smatrate da je za dobar se*s tehnika puno važnija od emocija. Ne može se reći da ne volite se*s, već ste često vrlo racionalni i ne možete se opustiti.

Kada ste s nekim partnerom, treba proći neko vrijeme da se oslobodi vaša sputana se*sualna priroda. Tada postajete nezasitan ljubavnik, ali jedino ako imate partnera koji vas motiviše, koji je maštovit, preuzima inicijativu itd. U protivnom gubite interes za se*s.

11. tip

U se*su ste, kao i u drugim stvarima u životu, poprilično nepredvidljivi. Uzbuđuju vas uglavnom nove i neobične situacije. Vi teško možete odoljeti tzv. zabranjenom voću – npr. se*su na javnim mjestima.

Za dobar se*s trebate partnera s kojim možete otvoreno razgovarati o svim aspektima se*sualnosti. Iako volite se*s za jednu noć, najstrastvenije trenutke proživjet ćete s dugogodišnjim partnerom kojeg poznajete dobro kao sebe.

12. tip

Vi ste izrazito emotivni tip u se*su, pa je on za vas gotovo nezamisliv ako nema ljubavi. Čak i ako se*sa nedostaje u vašem životu, prolazna iskustva neće vam donijeti zadovoljstvo već razočaranje – vi želite biti intimni s pravim partnerom, a ne s nekim u prolazu.

Kada pronađete svoju srodnu dušu, tada vaše fantazije i mašta nemaju granica – postajete zabavni u krevetu i partner ne može reći da mu je bilo dosadno. Ipak, ako niste pronašli savršenog partnera, radije ćete blokirati svoj se*sualni nagon i čekati pravoga, nego biti s bilo kime.

ZABORAVLJENI HOROSKOP: SAMO OVAJ HOROSKOP OTKRIVA VAŠE TAJNE I SUDBINU DO NAJSITNIJIH DETALJA

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DA SPREČIŠ DA TE ON PREVARI!