in

SEDAM PITANJA NA KOJA VAM ŽENA NEĆE ODGOVORITI

Koliko god se trudili da saznate neke najintimnije stvari o svojoj partnerki, budite sigurne da o ovim stvarima ona nikada neće biti spremna da otvoreno priča.

Postoje tajne koje žene ne bi otkrile nikom, posebno ne svom muškarcu, ni za živu glavu. Ma koliko vi bili zaintirgirani i radoznali i ma koliko taktika upotrebili ne bi li je nagovorili da progovori, žena će biti još veštija. Nema tog trika koji će vam pomoći da je razotkrijete kada su sledeće stvari u pitanju.

Nevinost

Nekada su se žene ponosile svojim devičanstvom, a danas ih je sramota priznati da su još uvek device ili da su nevinost izgubile u dvadesetim godinama.

Broj partnera

Mnoge žene skrivaju s koliko su muškaraca imale seksualni odnos i to iz vrlo jednostavnog razloga – ne žele da ih osuđuju i da ljudi misle kako su dobre samo za “jednu stvar”. Mnogi muškarci i žene i dalje osuđuju žene koje su seksualno slobodne.

Kilaža

To je osetljiva tema gotovo za svaku ženu. Bombardovani smo određenim standardima lepote koji se odnose na mršavog i još mršavijeg. Stoga nije čudno da žene ne žele da priznaju da su u srednjoj školi bile bucke kako ne bi bile predmet zadirkivanja.

Ljubav

Misliti kako ne zaslužujete da budete voljeni je duboka tajna koju nije lako priznati, a kamoli glasno izgovoriti. Međutim, neke žene se zaista osećaju kao da ne zaslužuju ljubav. U prošlosti su bile povređene i slomljene, ali to neće priznati partneru kako ga ne bi uplašile i oterale.

Estetska hirurgija

Iako estetska hirurgija u današnje vreme nije retka, malo će žena priznati svom partneru da su se pomoću nje iz ružnog pačeta pretvorile u labuda.

Volim te

Žena nikada neće priznati svom partneru da joj nijedan muškarac pre njega nije rekao “volim te“. I te stvari se dešavaju, ma koliko čudno zvučale. Baš zbog toga i spadaju u duboke ženske tajne.

Nevera

Svoje tajne vezane za neveru čuvaju duboko u sebi. Naravno da žene varaju, nisu svetice, ali žele to da budu u vašim očima, a saznanje o preljubi bi svakako pokvarilo tu idealnu sliku, a možda čak i vašu vezu. One to znaju, baš zato i mudro ćute.

NAUČITE ŠTA ZNAČE OZNAKE NA KREMAMA ZA LICE: BB, EE, DD…

INDIJSKI GURU OTKRIVA: ZAŠTO POSTAJETE ZAROBLJENICI SVEGA ČEGA SE ODREKNETE