in

ŠKORPIJA ♏ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Tijekom ljetnih mjeseci intimni odnosi neće biti lišeni nesporazuma, ali uglavnom trivijalnih. Dani vaše vladavine u listopadu i studenom obećavaju mnogo ugodnih i romantičnih trenutaka.

U 2023. imat ćete i prihode i rashode i nećete moći uštedjeti puno novca. Možda ćete morati platiti i zdravstvene probleme. Pokušajte podmiriti dugove. Moguće je da će vam se otvoriti novi izvor prihoda, a manje su i šanse za kupnju nekretnine tijekom godine.

Prilike će biti povoljnije nego protekle godine. Imat ćete manje povoda za uzrujavanja i usvojit ćete pozitivniji pristup koji će pridonijeti boljim rezultatima. Bit ćete hrabri, ambiciozni i spremni na rizike, uvjereni da bez toga nema ni uspjeha. Od lipnja do kraja listopada Jupiter će boraviti u Ovnu.

To će za mnoge značiti poboljšanje radnih uvjeta ili promjenu posla, a za nezaposlene priliku da konačno pronađu radno mjesto koje bi zadovoljilo njihove želje.

Četiri pomrčine u vašem i oporbenom znaku Bika (koji je ujedno i vaša prirodna 7. kuća braka i veza) učinit će ovu godinu zanimljivom i zahtjevnom na svoj način. 16.5. i 25.10. su pomrčine u vašem, a 30.4. i 8.11. u znaku Bika gdje je Uran. Ovo su dani kada ćete vjerojatno prolaziti kroz iskušenja u osobnim odnosima.

Stoga donosite odluke tek nakon pomrčine, kada ćete moći jasnije vidjeti stvari. Dobar Jupiter iz Riba u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi i djece natjerat će vas da vjerojatno učinite pravu stvar. Kad se sve zbroji, pred vama je bogata ljubavna godina u kojoj neće nedostajati događaja i iskustava. Dobra Venera će vam biti naklonjena od 6.4. do 3.5, od 19.7. do 12.8, a posebno od 24.10. do 17.11.

Bićete osetljivi na stres i imunitet će vam biti oslabljen tokom marta i aprila. Biće vam potrebno više odmora. Od kraja maja do početka jula ćete biti u vrhunskoj formi i svakodnevno ćete se baviti nekim vidom fizičkih aktivnosti, što će vam značajno poboljšati kondiciju. Od kraja oktobra će Mars krenuti retrogradno, pa će doći do slabljenja vašeg imuniteta.

Vaša ishrana bi trebalo da uključuje kalorične namirnice, kao i one koje sadrže antioksidanse. Od povrća često jedite beli luk, spanać, brokoli, pasulj, šargarepu, celer i kupus. Od voća jedite suvo grožđe, borovnice, jagode, grejpfrut i kivi. Jogurt i integralne žitarice jedite za doručak. Pijte zeleni čaj sa đumbirom. Izbegavajte brzu hranu. Koristite cimet i kurkumu. Srećni brojevi: 2, 6, 14, 17, 22

VAGA ♎ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

STRELAC ♐ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje