in

ŠKORPIJA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

ŠKORPIJA I ŠKORPIJA

Mada retka, ova veza je moguća, i ne samo to, to je veza koja je zasnovana na višim, mističnim i duhovnim sferama. Kod ovog odnosa dolazi do potpunog razumevanja koje ne mora da bude iskazano rečima već pokretima, pogledima i telepatijom. Kada su zajedno dve Škorpije su povučene od ostalog sveta i njihova veza je obavijena misterijom. Sve ovo izgleda prilično romantično, ali pošto su u pitanju Škorpije, između ovih divnih igara dolazi i do sukoba, ljubomore, posesivnosti i strahova. Ova veza traje intenzivno, ali kratko, a posle raskida ostaje, uglavnom, mržnja.

ŠKORPIJA I STRELAC

U ovakvoj vezi oba partnera su puna hrabrosti, možemo reći herojstva, u odnosu na prepreke. Međutim, i ova veza je kao i veza dve Škorpije strasna, eruptivna i dramatična. Kao što znamo, posle preteranog oduševljenja i strasti, dolazi do sukoba, svađa, antagonizma, zato što častan, lojalan i muževan Strelac, ipak, nema dovoljno snage da nadvlada Škorpiju.

ŠKORPIJA I JARAC

Ova veza je veoma harmonična i česta. Muškarac Jarac, kao najslabiji kardinalni zemaljski znak, s lakoćom se predaje ženi Škorpiji, koja ga potpuno podređuje, usisava i nosi ispod srca. Harmonični su pre svega zbog duhovnog slaganja. Škorpija „žali“ Jarca i u njegovoj trajnoj i nepromenljivoj prirodi vidi onu stalnost neophodnu idealističnoj Škorpiji, dok Jarac u njemu vidi boga nad bogovima.

SAMSUNG PREDSTAVIO NEVJEROVATNI GALAXY J6

JEDNOM KADA SE SETIŠ, MOŽDA BUDE SUVIŠE KASNO…