in

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: KOMBINACIJA OVNA SA SVIM ZNAKOVIMA

OVAN & RAK

Ovakva ljubavna astro kombinacija donosi ljubavnom paru moguće teže započinjanje ljubavne veze a kasnije i nešto izraženiju opasnost od pojave naglašenije dominacije što lako može podstaći i bitnije narušavanje kvaliteta komunikacije. Ukoliko ljubavni par izbegava suvišnu prekomernu dominaciju i ukoliko nastoji na unapredjenju komunikacije i kvaliteta ljubavne veze ovakva ljubavna kombinacija horoskopskih znakova može neretko doneti i veoma dobro slaganje.

Za ostvarenje dobrog slaganja u ljubavnoj vezi veoma je bitna spremnost na međusobno prilagođavanje što u ljubavnoj kombinaciji Ovan i Rak može ponekad izgledati teže izvodljivo ali čest je slučaj i da upravo brojne svoje razlike ljubavni partneri mogu dobro integrisati u svoju ljubavnu vezu.

Ukoliko nema dovoljno spremnosti na razumne kompromise ljubavna veza može lako postati veoma nestabilna, sa čestim javljanjem problema u slaganju i lakšim javljanjem nepoverljivosti tako da su često preterana tvrdoglavost u ponašanju, nespremnost na razumne kompromise i preterana netolerantnost mogući faktori ugrožavanja ovakve ljubavne veze.

Ukoliko postoji obostrana spremnost na razumne kompromise i dovoljno spremnosti za unapredjenje kvaliteta ljubavne veze, u ljubavnoj kombinaciji Ovan i Rak mogu biti istovremeno prisutna i brojna uzbuđenja i emotivna sigurnost a ljubavni par može lakše izgraditi stabilnu ljubavnu vezu.

DAME BIRAJU: VAGU OSVAJAJU UPORNI, VODOLIJU NEUSTRAŠIVI, DJEVICA VOLI KRALJEVE DRAME

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. JUN 2019-TE: DANAS MESEC ULAZI U ŠKORPIONA – SLEDE PROMENE