in

SLATKOREČIVI I PAŽLJIVI DOK TE NE OSVOJE: ONDA NASTAJE PAKAO KOJI ĆEŠ TEŠKO PREBOLETI

Oni sve rade po svom i ne trpe kritike niti predloge drugih. Žele sve da kontrolišu i pored njih partnerka nema pravo glasa.

Predstavnik ovog znaka čak i kada uvidi da nije u pravu, ni tad neće dozvoliti partneru da preuzme incijativu i pokuša da popravi stvar.

Reč je o Ovnovima…


Ovan želi da ga svi slušaju, a ako se iko usudi da ga kritikuje, odmah pokazuje bes i prezir.


Ipak, nije sve crno, naravno. Ovaj znak važi za najodanijeg i najlojalnijeg partnera. Onog koga voli čuva kao malo vode na dlanu, ali jedini problem je to što se to dešava samo ako ga partner prihvati takvog kakav je i povinuje se njegovim prohtevima.

Kad je u pitanju ljubav, ovaj žestoko zavodljiv znak svakako preuzima inicijativu. Ovnovi su brzi na potezu ako im netko zapne za oko. No da bi zadržala pažnju Ovna, osoba mora biti odlučna i uzbudljiva koliko i on sam. Ovo je strastan znak koji voli avanture.

Kad tu gori, vatra je silna! Burne romanse su česte u osoba toga znaka. No jednom kad se skrasi, to je obično za čitav život. Sve dok u vezi ima začina i uzbuđenja koje tjera krv da brže kola, ona je jaka i dugotrajna.

Kako je to početni znak Zodijaka, Ovan gotovo uvijek označava početak nečeg energičnog i razigranog. Nema mnogo toga što taj znak može zadržati suzdržanog. Ovnovi su nestrpljivi, dinamični, brzi i natjecateljskog duha.

Kad dođe do toga da loptu treba zakotrljati, Ovan je najbolji. Sklon je u svemu biti pionir – od projekata koji se odnose na posao do zabave s prijateljima; ti se ljudi svemu prepuštaju s uživanjem.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. JANUAR 2019-TE: VRIJEME JE ZA NOVE IDEJE, ZNANJA, OSLOBODITE SVOJ UM

OVAJ ZNAK JE NEZAUSTAVLJIV: NEĆE STATI DOK NE DOBIJE ŠTA ŽELI