in

ŠOK: DA LI SE GASI SHOW “ZVEZDE GRANDA”?

Najgledanije muzičko takmičenje u Srbiji, Zvezde Granda, iako najvaljeno, kao nova sezona, nije emitovano ove subote.

Iz dobro obaveštenih izvora saznajemo da nije sve tako bajno u Grand produkciji. Naime, ovih dana u žestokoj svađi našli su se američki investicioni fond KKR, u čijem je vlasništvu Grand produkcija i Teodora Kirijakua, vlasnika grčke grupacije Antenna, u okviru koje posluje TV Prva.

Inače na EX-YU tržištu, KKR je vlasnik Granda, televizije N1, Sport Klubova, dječijih kanala Mini i Ultra, Total TV-a, kabl operatera Telemach i SBB.

“Grci su početkom godine tražili da im SBB plati pravo reemitovanja programa na kablovskim operaterima, a Amerikanci su jedva na to pristali, optužujući Grke za ucenu. Sada prete gazdama Prve da im neće dati najgledaniju emisiju ako im oni ne ukinu taksu za kablovsku TV,” priča dobro obavešten izvor i dodaje da se iza kulisa odvijaju pregovori za Željkom Mitrovićem.

“Predstavnici KKR-a u tajnosti razgovaraju sa vlasnikom Pink imperije, kome bi odgovaralo da se ovo takmičenje vrati na njegov kanal, jer nije imao previše uspeha sa Pinkovim zvezdama.”

Prva TV sa druge strane tvrdi da emitovanje Zvezdi Granda i da se vraćaju na program već sledeće subote od 21h.

Nakon što su se pojavile glasine da će se popularno takmičenje Zvezde Granda vratiti na televiziju Pink, mnogi su se pitali da li to znači da će i Jelena Karleuša preći da radi za ružičastu televiziju, iako je u lošim odnosima sa Željkom Mitrovićem. Međutim, pevačica kaže da bi se vratila na Pink samo ako bi joj ponudili bezobrazan honorar.

”Kada bi se desila takva budalaština, morali bi da traže drugog člana žirija ili bi moje učešće mnogo koštalo”, izjavila je Jelena.

Karleuša nije želela da otkrije koliko bi to Željko morao da joj plati za učešće u novoj sezoni, ali kako je od Saše Popovića tražila neverovatnih 100.000 evra, možemo samo da pretpostavimo da je u pitanju zaista visoka suma.

Najnoviju informaciju pročitajte OVDJE.

NUTRICIONIST OBJAŠNJAVA ZAŠTO NEKAD DIJETE NE DAJU REZUTATE

OVA ZEMLJA TRAŽI RADNIKE I NUDI NESTVARNE PLATE