in

ŠTA BI VAŠ ZNAK PROMIJENIO KAD BI MOGAO VRATITI VRIJEME?

VAGA

Osjećajna i suzdržana Vaga s povratkom u prošlost usmjerila bi se na to da manje trpi zbog ljubavi i ambicioznije bi se posvetila poslu. Trudila bi se biti odlučnija, zaboravila bi na svoju pretjeranu diplomaciju i pravičnost. Nikome ne bi dopustila da manipulira njome. Ona pak ne bi povrijedila one koji joj nisu ispunili želje.

ŠKORPION

Kad bi se Škorpion vratio u prošlost, izbrisao bi svoje osvete, ljutnje i ljubomorne ispade. Manje bi maltretirao druge, pažljivije bi birao riječi i više pozornosti posvećivao onima koji ga zaista vole. Intenzivnije bi razvijao svoje talente i pokušao bi se popeti što više na karijernoj ljestvici. U komunikaciji bi svakako bio manje sarkastičan.

STRIJELAC

Kad bi Strijelac mogao promijeniti prošlost, već bi u mladosti naučio biti odgovorniji, manje bi trošio i živio bi istinski, po srcu, što bi mu omogućilo i bolji poslovni napredak. Bio bi utjecajniji, manje bi vremena trošio na ljude koji nisu vrijedni njegova poštovanja. Nikad ne bi u ljubavi sjedio na dvije stolice i svoju bi ljubav ulagao samo u jednu osobu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. APRIL 2020: PONAŠANJA VAŠIH UDVARAČA SU DANAS TOTALNO NEDEFINISANA

KAKO TE DRUGI VIDE: LAVOVI SU EGOCENTRIČNI, RIBE PREVIŠE ĆUTE