in

Šta horoskopski znak govori o vama kao partneru u ljubavnoj vezi?

Rak

Rakovi su poznati po svojoj osetljivosti i empatiji. Kao partneri, oni su vrlo brižni i žele da stvore duboku i emotivnu vezu. Međutim, mogu biti preterano osetljivi i ne mogu uvek da se izbore sa svojim emocijama. Ako ste u vezi s Rakom, očekujte da ćete imati partnera koji će se brinuti za vas i koji će se truditi da razume vaše emotivne potrebe, ali koji će takođe biti osetljiv i možda će povremeno biti teško razumeti ga.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj samouverenosti i harizmi. Kao partneri, oni su vrlo strastveni i žele da budu u centru pažnje. Mogu biti vrlo posesivni i tražiti punu pažnju svog partnera. Ako ste u vezi s Lavom, očekujte da ćete imati partnera koji će biti iskren i otvoren, ali koji će takođe očekivati da ste mu posvećeni i da ga stavljate na prvo mesto. Lavovi su romantični i spremni su da ulože mnogo truda u svoju vezu, ali ponekad mogu biti i pomalo sebični.

Devica

Device su poznate po svom perfekcionizmu i analitičkom umu. Kao partneri, oni su vrlo pouzdani i verni, sa željom da sve bude savršeno u njihovoj vezi. Mogu biti vrlo zahtevni i kritični prema sebi i drugima. Ako ste u vezi s Devicom, očekujte da ćete imati partnera koji će se truditi da sve bude u redu i koji će biti pažljiv prema vama, ali koji će takođe biti vrlo zahtevan i možda će se fokusirati na sitnice koje drugi ne bi primetili.

Najbolji horoskop u tvom džepu: Stigla je Cici Mici Android aplikacija!

Kako tvoj horoskopski znak podnosi prekid veze: Da li si tužna i uplakana ili dižeš glavu i ideš dalje