in

Šta horoskopski znak govori o vama kao partneru u ljubavnoj vezi?

Vaga

Vage su poznate po svom šarmu i želji da izbegnu konflikte. Kao partneri, oni su vrlo romantični i žele da stvore harmoničnu i ravnotežnu vezu. Međutim, mogu biti neodlučni i teško im je da donesu odluke. Ako ste u vezi sa Vagom, očekujte da ćete imati partnera koji će se truditi da sve bude u redu i da izbegne konflikte, ali koji će takođe biti pomalo neodlučan i teško donositi odluke.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj strastvenosti i intenzitetu. Kao partneri, oni su vrlo lojalni i strastveni, sa željom da stvore duboku i intenzivnu vezu. Međutim, mogu biti vrlo ljubomorni i posesivni. Ako ste u vezi sa Škorpijom, očekujte da ćete imati partnera koji će vas vrlo strastveno voleti, ali koji će takođe biti ljubomoran i možda će imati poteškoće u poverenju.

Strelac

Strelčevi su poznati po svom avanturističkom duhu i želji za slobodom. Kao partneri, oni su vrlo zabavni i spontani, sa željom da istražuju i otkrivaju nove stvari. Mogu biti neodgovorni i površni u vezi, ali i vrlo iskreni i direktni. Ako ste u vezi sa Strelcem, očekujte da ćete imati partnera koji će vas stalno iznenađivati i zabavljati, ali koji će takođe biti pomalo neodgovoran i možda će se teško prilagoditi ako se situacija u vezi promeni.

Najbolji horoskop u tvom džepu: Stigla je Cici Mici Android aplikacija!

Kako tvoj horoskopski znak podnosi prekid veze: Da li si tužna i uplakana ili dižeš glavu i ideš dalje