in

Šta horoskopski znak govori o vama kao partneru u ljubavnoj vezi?

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ambicioznosti i želji za uspehom. Kao partneri, oni su vrlo ozbiljni i odgovorni, sa željom da stvore stabilnu i sigurnu vezu. Mogu biti vrlo tvrdoglavi i fokusirani na svoje ciljeve, što može uticati na njihovu sposobnost da se opuste i uživaju u vezi. Ako ste u vezi sa Jarcem, očekujte da ćete imati partnera koji će se truditi da sve bude u redu i da postigne uspeh u svemu što radi, ali koji će takođe biti pomalo tvrdoglav i možda će teško uskladiti svoje ciljeve sa potrebama vaše veze.

Vodolija

Vodolije su poznate po svom originalnom i nekonvencionalnom pristupu životu. Kao partneri, oni su vrlo otvoreni i nezavisni, sa željom da stvore vezu koja je jedinstvena i drugačija od drugih. Mogu biti vrlo tvrdoglavi i možda će imati poteškoća u izražavanju svojih emocija. Ako ste u vezi sa Vodolijom, očekujte da ćete imati partnera koji će vas stalno iznenađivati i biti drugačiji od drugih, ali koji će takođe biti pomalo nepristupačan i teško izražavati svoje emocije.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj empatiji i osećajnosti. Kao partneri, oni su vrlo brižni i saosećajni, sa željom da stvore duboku i duhovnu vezu. Mogu biti vrlo osetljivi i možda će imati poteškoća u postavljanju granica. Ako ste u vezi sa Ribama, očekujte da ćete imati partnera koji će vas duboko voleti i biti saosećajan prema vama, ali koji će takođe biti vrlo osetljiv i možda će teško postavljati granice u vezi.

Najbolji horoskop u tvom džepu: Stigla je Cici Mici Android aplikacija!

Kako tvoj horoskopski znak podnosi prekid veze: Da li si tužna i uplakana ili dižeš glavu i ideš dalje