in

ŠTA KAŽE HOROSKOP: EVO KOJE TALENTE POSJEDUJEŠ TI

OVAN

Talentovani ste za sport, naročito vožnju, i to trkačkih automobila, a pošto sebi uvek postavljate nove ciljeve, među vama ima i neustrašivih alpinista. Takođe, među predstavnicima vašeg znaka ima i sjajnih umetnika, naročito pevača, glumaca, imitatora, ali i dirigenata.

Pod uticajem vašeg vladaoca Marsa i ‘jakog’ Sunca, rađaju se i sjajni lekari, naročito hirurzi, oftalmolozi i kardiolozi. Snalažljivi ste i brzo reagujete, pa imate talenta i za vojna zanimanja.

BIK

Vaš vladalac Venera, planeta umetnika, podarila vam je visoke estetske kriterijume i kreativnost, pa među vam ima sjajnih pisaca, slikara, dizajnera nakita i pesnika. Bik vlada vratom i grlom, pa obično imate mek, baršunast glas, stoga ne čudi što su veliki svetski muzičari, naročito pevači, rođeni u vašem znaku.

Naglašena su i vaša čula, pa imate dara za kulinarstvo i baštovanstvo. Vešti ste u baratanju novcem i nekretninama, a sve što steknete, umete i da sačuvate.

BLIZANCI

Kao i vaš vladalac, vazdušni Merkur, vladate rečima, pa imate dara za pisanje, novinarstvo, prevodilaštvo, glumu i pevanje. Komunikativni ste i snalažljivi, pa među predstavnicima vašeg znaka ima odličnih voditelja, turističkih vodiča i trgovačkih putnika.

Puni ste ideja i posedujete manuelnu spretnost, pa se odlično snalazite u oblasti mode i estrade. Svaku situaciju umete da okrenete u svoju korst i izvučete najbolje iz svega.

DA LI I KAKO FUNKCIONIŠU VEZE IZMEĐU ISTIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

KAKAV JE TVOJ: KINESKO ČITANJE DLANA OTKRIVA SVE O VAŠOJ SUDBINI