in

ŠTA KAŽE HOROSKOP: EVO KOJE TALENTE POSJEDUJEŠ TI

VAGA

Vaš talenat za odnose sa ljudima, ubedljivost i umeće pregovaranja čine vas sjajnim diplomatom, ali možete biti uspešni i u politici, glumi i privatnom biznisu. Kao veliki borac za pravdu, često se kao novinar, pravnik, advokat ili sudija nalazite i u oblsti medija i pravosuđa.

Zbog uređenog smisla za lepo, pronalazite se u gotovo svim umetničkim zanimanjima. Zahvaljujući svom šarmu i vladaocu Veneri, imate talenta i za sve poslove u vezi sa modom, negom i nakitom.

ŠKORPIJA

Zahvaljujući uticajima vaših vladalaca Marsa i Plutona, planeta agresije i akcije, imate dara za takozvana opasna zanimanja, kao što su na primer, ratni izveštač, upravnik zatvora… T

akođe, zbog moći koncentracije i urođene preciznosti i veštine, rođeni ste hirurg, a zbog dubine uma kojom ‘čitate’ sagovornike, sjajan ste psiholog, psihijatar i filozof. Obožavate izazove, umete da čuvate tajne, pa među predstavnicima vašeg znaka ima odličnih policajaca i detektiva.

STRELAC

Jupiter vam je podario pravdoljubivost, želju za znanjem i stalnim usavršavanjem, pa je u vašem znaku rođeno najviše sudija, ali i profesora, jer imate talenta za podučavanje.

Obožavate putovanja, pa se često nalazite u turizmu ili radite kao putopisci, fotoreporteri, misionari i dopisnici. Umete da sagledate problem sa svih strana, pa ste sjajni i kao savetnik i političar. Odlično se snalazite u privatnom biznisu, a zbog kulinarskog dara i u ugostiteljstvu.

DA LI I KAKO FUNKCIONIŠU VEZE IZMEĐU ISTIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

KAKAV JE TVOJ: KINESKO ČITANJE DLANA OTKRIVA SVE O VAŠOJ SUDBINI