in

ŠTA KAŽE HOROSKOP: EVO KOJE TALENTE POSJEDUJEŠ TI

JARAC

Pravi ste maratonac i sve što radite, radite na duže staze, pod uticajem vladaoca Saturna, planete uspeha i trajanja. Veoma ste odgovorni i pouzdani, a svoje znanje umete da prenesete drugima, pa ste talentovani za sva zanimanja koja imaju veze sa naukom i predavaštvom.

Pod uticajem Urana, drugog vladaoca vašeg znaka, posedujete talenat za tehniku i osećaj za prostor, pa se odlično snalazite i na radnim mestima arhitekte i inženjera. Sjajni ste i kao prevodilac, pisac i slikar.

VODOLIJA

Idete ispred svog vremena, pa vaš talenat često bude prepoznat tek kasnije. Sve što je novo i nepoznato, vaše je područje. Posedujete dar za tehniku, informatiku i nove tehnologije što vas često čini sjajnim pronalazačima, elektroinženjerima, naučnicima, grafičkim dizajnerima, programerima i montažerima.

Zbog talenta za jezike i osećaja za ritam, možete biti i vrhonski filolog i muzičar. Kao velikom borcu za slobodu i pravdu, leži vam i posao socijalnog radnika.

RIBE

Vaš vladalac neptun, planeta zanosa i inspiracije, podario vam je talenat za umetnost, naročito slikarstvo, muziku i ples, oblasti u kojima zaista plivate kao riba u vodi. Vaš znak vlada stopalima zbog čega među njihovim predstavnicima ima vrhunskih plesača.

Bogata mašta i kreativnost često znaju da vas odvedu u režiju, glumu, modni dizajn. Saosećajni ste i umete da čitate između redova, pa ste rođeni psiholog, psihijatar, lekar, bolničarka ili astrolog.

DA LI I KAKO FUNKCIONIŠU VEZE IZMEĐU ISTIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

KAKAV JE TVOJ: KINESKO ČITANJE DLANA OTKRIVA SVE O VAŠOJ SUDBINI