in

ŠTA PARTNER OSOBE ROĐENE U ZNAKU BLIZANACA OBAVEZNO MORA DA ZNA

Blizanci

Gemini – Blizanci
(od 21.05. do 20.06.)

Psihološke karakteristike i ljubavne sklonosti Blizanaca

Prvi susret sa osobom rođenom u znaku Blizanaca ukazuje da je riječ o vrlo neobičnim, interesantnim, veoma duhovitim i šarmantim osobama. Dakle, epiteti koji idu uz njihovu pojavu, stas ili glas su: Blizanci posjeduju zabavljački karakter, izražajnu elokvenciju, kao i to da su veoma vješti prilikom upotrebe različitih intelektualnih, mentalnih ili govornih strategija.

Važno je razumjeti da je dubina njihovog bića ispunjena željom za promjenom i istraživanjem i naročito, da je radoznalost njihov glavni pokretač. Naravno, “radoznalost” treba tumačiti kao njihovu želju za neprekidnim otkrivanjem novog iskustva ili za saznanjem i upoznavanjem svijeta oko sebe.

Uostalom, ne treba zaboraviti da njihovim sazvježđem upravlja Merkur te, da bi ste privukli njihovu pažnju i podstakli njihove emocije potreban je određeni stimulans u vidu vizuelnog podsticaja, a najbolji efekat se postiže uvijek kada zaintrigirate njihovu intelektualnu pažnju.

Živjeti sa osobom u znaku Blizanaca znači zaboraviti na one klasične obrasce ponašanja i naročito ne treba insistirati na nekim strogim, rigidnim ili krutim principima.

Ukoliko kod Blizanaca postoji interesovanje za određenu osobu suprotnog pola, sigurno je riječ o nekim “detaljima” koje samo oni primjećuju kod nje; kao i o atraktivnom izgledu te osobe ili o njenom pomalo “neobičom” ponašanju; ali i o nekom novom iskustvu koje Blizanac želi da “okusi”.

Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar način ilustruje njihov psihološki profil i karakter, zatim njihov stil izražavanja, ćud i ponašanje. Čovjek pita svog prijatelja (Blizanca) za razlog njegovog nedavnog ljubavnog brodoloma, a Blizanac mu odgovora: “Znaš ta veza je postala suviše monotona, jednolična i opterećujuća.

A onda, iznenada sam upoznao jednu novu i vrlo intreresantnu osobu”. Njegov prijatelj komentariše da je tako bilo i u nekim prethodnim slučajevima. Na to Blizanac odgovora: “Da, to me izgleda često prati u životu”?!

Obavezno treba imati na umu: osobu u znaku Blizanaca prvenstveno pokreće onaj vizuelni momenat i kognicija, a da emocije dolaze tek u nekoj narednoj fazi. Uostalom, Blizanci svoje emocije drže pod strogom kontrolom, jer obično ne uspjevaju pravilno da doziraju određenu količinu emocija koju poklanjaju svom ljubavnom partneru ili osobi koja im se dopada.

Ne treba zaboraviti: da između osobe u znaku Blizanaca i njenog partnera postoji određena emotivna distanca, štit ili ograda koju oni koristite iz samo njima znanih razloga.

Uvažavajući sve ovo, potpuno je razumljiv njihov emotivni profil, tj. njih ljubavni potresi, prekidi ili rastanci naročito ne pogađaju, jer oni se ne uklapaju u tip “emotivnog paćenika”. Naime, od Blizanaca nikako ne treba očekivati: ljubavnu dramu, srceparajuće scene, tugu, patnju ili suze žalosnice.

Dakle, svi oni koji poznaju psihološki profil Blizanaca računaju sa tim da su njihovi osnovni aduti inteligencija, verbalne sposobnosti ili špekulacija, kao i fantastična snalažljivost u različitim okolnostima.

Ne treba zaboraviti da tipičan Blizanac uvijek u svojoj glavi ima različite afinitete i interesovanja kada je u pitanju ljubavna tema, odnosno u njihovim mislima gravitiraju različite osobe, a u njegovim džepovima se nalaze neki “tajni spiskovi”, i u njihovom imeniku postoje neke “tajne šifre”.

U svakom slučaju oni uvijek imaju dobru alternativu, bez obzira da li je riječ o ljubavnoj uvertiri ili o ljubavnom rastanku.

Na koji način se treba udvarati osobi u znaku Blizanci

Poželjno je da to činite na neobičan i veoma originalan način, ali istovremeno da sačuvate iskrenost, spontanost i lični šarm. Vaša “velika prednost” je ako posjedujete atraktivan izgled, ali to Vam sigurno neće biti dovoljno da zadržite njihovu pažnju. Uz super stas podrazumjeva se da posjedujete i “dobar glas”, a to znači da se “strogo” ocjenjuje i Vaš stil izražavanja.

Svakako od Vas se očekuje i da posjedujete dinamičnost, optimizam, lepršavo raspoloženje, kao i zabavljački karakter, zatim sposobnost za intelektualnim pariranjem i spontanost u izražavanju. Uostalom zapamtite dobro da kod Blizanaca važi zlatno pravilo: “sličan se sličnom raduje”!

Šta je ono što partner osobe rođene u znaku Blizanci obavezno mora da zna

Vi ste veoma dinamična, šarmantna, snalažljiva, brza i pokretljiva osoba i ne dozvoljavate da Vas neko drži na “zlatnoj uzici”. Bez obzira da li je riječ o ljubavnoj priči ili o neformalnom odnosu, potrebna Vam je nezavisnost, i neki vid psihološke ili emotivne slobode.

Ukoliko Vam se pripisuju osobine kao što su: neodgovornost, površnost, prevrtljivost, nevjerstvo i slično, to kod Vas ne izaziva neku naročitu psihološku patnju ili emotivnu moru, već prije ćuđenje, da taj neko još uvijek nije upoznao Vaš karakter i Vašu pravu prirodu. Ipak, gdje se zaista krije “prava istina”, to je teško utvrditi, jer kod Vas postoji “dvojnost prirode” tako da svaki Blizanac priča svoju priču i pri tome, deluje veoma uvjerljivo.

U tom smislu, važno pravilo za Vašeg partnera glasi: “nemojte uzalud trošiti svoju energiju u namjeri da dokazujete istinu, a naročito nemojte očekivati veliko priznanje i iskreno pokajanje od Blizanaca”. Uostalom, zašto bi ste se nadmudrivali sa Blizancima kada su oni već na samom startu u “velikoj prednosti”?!

SRAMOTAN RAZLOG ZAŠTO MUŠKARCI ODBIJAJU KORISTITI KONDOME

DVIJE STVARI ZBOG KOJIH ĆE ŽENE POŽELJETI SEKS A NEMAJU VEZE SA NJIM