in

ŠTA TE PRIVLAČI PO HOROSKOPU: OVNA DOKAZIVANJE, BIKA KEŠ A OVAJ ZNAK VOLI DA GA HVALITE

VAGA

Vi zaista uživate da budete okruženi lepim stvarima i prijatnim osobama, bilo da se radi o poznanicima, prijateljima ili emotivnim partnerima, pa onaj kome pođe za rukom da razume tu vašu potrebu može da zauzme važno mesto u vašem životu.

Najviše vam prijaju izlasci u društvo u kojem kožete da zablistate u punom sjaju svog šarma. Privlači vas društvo prijatelja koji vam mogu pomoći da donesete neku važnu odluku, jer vam upravo ta neodlučnost može prilično komplikovati život.

ŠKORPIJA

Ljubav zauzima važno mesto u vašem životu, pa vas privlače partneri sličnih shvatanja. Teško menjate svoje stavove i ne tolerišete ničiju potrebu da vas na bilo koji način menja, pa vam prija društvo onih koji su to na vreme shvatili.

Iako se vašim prijateljima ponekad ne dopadaju preveliki zahtevi koje pred njih postavljate, prepuštate im odluku o tome da li je vaše prijateljstvo vredno toga. Smatrate da svako partnerstvo nečim može da se izmeri, a mera koja vama najviše prija je odanost.

STRELAC

Vašu pažnju mogu da privuku osobe koje umeju da shvate i prepoznaju vašu neprestanu potrebu za bekstvom od stvarnosti u neki drugi lepši svet iz vaše mašte ili neku drugu zemlju ili grad.

Oduševiće vas onaj kome je, isto kao i vama, kofer uvek poluspakovan za slučaj da treba negde da se krene, neko ko uvek ima strpljenja da sluša vaše doživljaje sa putovanja.

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI NAJČEŠĆE ZAVRŠE SA SLOMLJENIM SRCEM

HOROSKOP OTKRIVA: AKO TI NIŠTA NE IDE OD RUKE PROVJERI JESI LI U PERIODU “SEDAM I PO GODINA TUGE”