in

ŠTA KAŽE HOROSKOP: KOJA GLUMI A KO SE DOSAĐUJE DOK VODI LJUBAV?

Žene, i u zavisnosti od horoskopskog znaka, različito reaguju na partnerove sposobnosti u krevetu. Neke nikada neće tolerisati greške, dok će druge biti spremne i da odglume.

Otkrijte šta vam je potrebno da biste doživeli vrhunac i na koje karakteristike vaše se*sualnosti partner treba da obrati pažnju, kako bi vas što lakše doveo do eksplozivnog orgazma.

OVAN

Kod ovih žena je sve brzo. Za njih važi pravilo „gvožđe se kuje dok je vruće“. Ako samo malo zastanete u trenutnom zanosu, ona gubi interes i tu je kraj se*sa. Orgazam može postići veoma brzo i lako ako partner nije mlitav, pričljiv i ako ne odugovlači. Vrhunac joj je u načelu prilično bučan, a loš se*s potpuno će je udaljiti od partnera.

Preporuka za pripadnice znaka Ovna je da se*s shvate kao igru za dvoje, a ne kao pojedinačnu trku na 100 metara. Se*s treba doživeti kao nešto lepo, čak i ako je druga strana, makar u startu, sličnija pužu nego zecu.

BIK

Pripadnice ovog znaka lako se uzbude, ali to ne pokazuju. Misle: neka on sam to vidi. Partnera moraju da dožive kao nešto posebno, ne idu na prvu loptu i nisu sklone avanturama. I tu je problem. Potrebno im je dugo uhodavanje, istraživanje, a za to je potrebna i duga veza. Kada se ostvare u ozbiljnoj vezi i orgazam je tu. Ako su sigurne u sebe i ako ih ni na šta ne terate, pa još uz to ako je partner u kondiciji, one će svakako doživeti se*sualni vrhunac.

Orgazam žena rođenih u znaku Bika propraćen je uvijanjem tela i tihim uzdasima. Nakon se*sa su srećne i osmehom pokazuju zahvalnost. Ako ne dožive orgazam partneru opraštaju.

BLIZANCI

Blizanci i orgazam? Pomalo neobična kombinacija jer kako postići orgazam kada one za vreme se*sa vole da se smeju, skaču, ponekad čak i pričaju viceve. Da bi doživele orgazam potrebno je puno rada, napora, treba pronaći pravu poziciju, treba ih umiriti.

Kod žena rođenih u znaku Blizanaca nema previše orgazama. Ali, to njima i nije važno. Važnije im je da je se*sualna igra lepa, maštovita. Kada dožive orgazam, ponekad nesvesno ispuste suzu…

HOROSKOP SAVJETUJE KAKO DA SE NAKON SVAĐE POMIRIŠ SA NJIM

2 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA JE NAJLAKŠE ZAVESTI: VOLE EKSPERIMENTISANJE I LJUBAVNE IGRICE