in

ŠTA ON HOĆE OD TEBE: EVO KAKVU ŽENU ŽELI SVAKI MUŠKI HOROSKOPSKI ZNAK

Pre nego što se upustite u ozbiljnu vezu sa svojim potencijalnim partnerom, važno je da čujete i mišljenje zvezda. Evo šta pripadnici svih horoskopskih znakova žele od svoje partnerke!

OVAN


Ovnovi padaju na jake i nezavisne žene. Obožavaju dame koje govore tačno ono što misle i ne libe se da prihvate bilo kakav izazov. Za Ovna su pravi afrodizijaci uspeh i sposobnost.

BIK


Žena koja je kao žena iz udžbenika – zabavna, ženstvena i prava podrška, osvojiće srce Bika. Takvu ženu neće pustiti od sebe tako lako.

BLIZANCI


Blizanci padaju na izuzetno inteligentne i kreativne žene, pune smisla za humor. Ako poput Šeherezade uspete da ga iz noći u noć i iz dana u dan zadivite i fascinirate, biće vaš.

RAK


Rakovi vole žene koje u sebi nose nevinost i naivnost, ali i potpunu posvećenost njima. Ako uz to pokažu ranjivost i želju da ih baš on zaštiti – pečeni su.

LAV


Lavovi vole otvorene žene pune samopouzdanja. Ovi muškaci padaju na žene koje su uvek tip-top sređene, sve do samih obrva. Telo mora da bude perfektno, a frizura uvek savršena. I ne samo to – pored svega toga, Lav želi da žena bude i izuzetno obrazovana, inteligentna, uspešna i duhovita.

DEVICA


Muškarci u ovom znaku padaju na tip devojke iz komšiluka – dakle, slatka je ali ne i fatalna i vrlo inteligentna. Osećajna je, vodi se logikom i vrlo lojalna. Device ne vole previše emotivne reakcije.

VAGA


Vage veruju u idealne veze pa uvek traže onu pravu. Žele zgodnu, samouverenu, inteligentnu ženu koja će ih podržavati i biti im odana do kraja.

ŠKORPIJA


Škorpije žele da budu najbolje i da imaju najbolje. Ovi muškarci traže ženu koja pršti od se*sepila, pametna je, avanturista, strastvena, sportski tip i nezavisna.

STRELAC


Strelac želi energetičnu ženu koja će mu stalno postavljati nove izazove i bez problema i prigovora ga pratiti u njegovim avanturama.

JARAC


Jarčevima treba večnost da se u nekog zaljube – ali baš zato i traže ženu koja će ih strpljivo čekati. Žele se*si, ali ne i vulgarno, privrženo ali ne i prilepak, i ženu koja pored njega ima bogat svoj društveni život i kao prioritet – uspešnu karijeru.

VODOLIJA


Vodolije beže od zahtevnih žena. Žele samostalnu ženu koja ga neće pratiti u stopu, već će moći da vodi život odvojen od njega, bez zapitkivanja gde je sad i zašto baš tamo ide.

RIBE


Muškarci u znaku Ribe se često zaljubljuju, ali ono što zaista traže jeste nežna, velikodušna žena otvorenog uma, koja voli umetnost i životinje, piše zena.blic.rs.

SPOLJA HLADNA A ZAPRAVO SENZIBILNA: ŽENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JE POSESIVNA I LJUBOMORNA

BUDI PAMETNA: NAPRAVI SAMA MASKU OD RIŽE I IZGLEDAĆEŠ 10 GODINA MLAĐE!