in

ŠTA OTKRIVA VAŠE HOROSKOPSKO LICE: OD POGLEDA OVNA PROLAZI JEZA, ŠKORPIJA UBIJA HARIZMOM

Što otkriva horoskopsko lice? Saznajte u ovom zabavnom horoskopu kakve su značajke lica raznih znakova – kako biste ih bolje razumjeli.

OVAN


Veseo izraz njegova lica ne mora ništa značiti, kao ni to što je mladolik i u zrelijim godinama.

Ukoliko je muškarac, tada vas od njegova prodornog pogleda pomalo podilazi jeza, jer djeluje nekako opasno. S druge strane, izgleda kao netko za koga niste baš sigurni što mu se to mota po glavi.

Žena Ovan imponira svojim polemičkim stavom koji naprosto čitate na njezinu licu.

BIK

Tako je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov vas prodoran pogled može oboriti s nogu. Izraz njegova lica kao da vam govori da ste uz njega zaštićeni i zato vas ne treba zavarati ležerna boemština koja izbija iz njegova vragolastog ili zanosnog pogleda.

Jer, kad Bik progovori, više od njegovih očiju govori boja njegova glasa, tako ugodna i tako umirujuća, da se uz njega osjećate ušuškani i sigurni kao malo dijete.

BLIZANCI


I kad djeluje mladenački, Blizanci su itekako proračunati i racionalni. Ako pokušava djelovati kao zla vještica iz priča i filmova, ipak se iza takvog imidža krije osjetljiva djevojčica koja ne želi odrasti.

Priča puno, ali najmanje o sebi. Ukoliko djeluje kao fatalna žena, to je smišljena maska kojom pokušava zaštititi svoju pravu prirodu osobe pomalo nespremne za veće emotivne izazove.

RAK


Njegov dječački izgled, čak i kad ima doista lice djeteta, ili mu se kosa već prorijedila, ne smiju vas zavarati. Ugodan i stidljiv Rak osvaja upravo tajanstvenošću i zaštitničkim stavom kojim će vas razoružati već na prvi pogled.

Jer, on plijeni, iako može biti mamin sin, a Račica tako ljubazna, lijepa, nježna i puna razumijevanja, s obrazima kao pun Mjesec, izaziva upravo ono što želi – vašu želju da je zaštitite, a poslije će ona lako s vama 🙂

LAV


Izraz njezina lica odaje rođenu zvijezdu, jer ona je atraktivna, vesela i teško da će ostati neprimijećena, a ukoliko je ne primijete – i dalje će glumiti. Sva je dotjerana, a iz kuće ne izlazi nenašminkana ili bez frizure, a i zašto bi?

Vragolast pogled njezinih okruglih očiju razoružava vas na prvi pogled, dok gospodin Lav zaista ima nečeg plemenitog u izrazu lica koji kao da govori koliko je dominantan, ponosan i dostojanstven.

DJEVICA


Njezinim otmjenim, duguljastim licem dominira tajanstven, ali ispitivački pogled. Kao u bajci, može se preobraziti iz ružnog pačeta u gracioznog labuda, i kad ima lijepu frizuru, misli da je sebi uljepšala život.

Muškarcu Djevici nije važno što o njegovu izgledu misle drugi, ali izraz njegova lica odaje pristojnog i raspoloženog dječaka, iako prodoran pogled i muževan izraz lica uglavnom otkrivaju intelektualnu i dinamičnu prirodu.

VAGA


Izraz njezina lica otkriva uglavnom ono što Vaga želi pokazati drugima, odnosno njezin imidž u javnosti, bilo da je hladna plavuša kao u starim holivudskim filmovima ili zavodljiva crnka.

Jako joj je stalo do izgleda, zbog kojeg se često nađe u centru pažnje, čemu pridonosi i Vagina mladolikost, i često naglašene muževne crte kod muškarca Vage.

ŠKORPION


Njezinim licem dominiraju oči i prodoran pogled koji ne otkriva osjećaje, pa žena Škorpion često djeluje vrlo zavodljivo, čak i bez šminke, bilo da je izrazita crnka ili plavuša.

Muževan izgled muškarca Škorpiona nije samo njegov imidž nego je on zaista takav, pogotovo ako je crnokos ili tamnije puti, a ukoliko je svjetlokos, djeluje nekako otmjenije, jer njegov izraz lica odaje jaku karizmu.

STRIJELAC


Iako je uglavnom nasmijan, muževan izraz njegova lica odaje simpatičnu prirodu, što ga čini popularnim u društvu. Postoji nešto otmjeno u crtama njegova lica, bez obzira na to što često rano počinje gubiti kosu.

Iako ne djeluje toliko krhko, niti nježno, žena Strijelac često ima svoj nedokučiv izraz lica iza kojeg se obično kriju njezina maštanja o putovanjima, ili bilo kakvom lijepom načinu na koji može pobjeći od stvarnosti.

JARAC


Njezin pogled ne otkriva puno, više je ispitivački, iako zna biti i pomalo nestašan. Godine joj više donose nego odnose, pa dugo zadržava mladenački izgled, naročito zbog lijepe kose ili nečeg egzotičnog u izrazu lica.

Iako muškarac Jarac djeluje hladno, zbog prodornog pogleda, s godinama djeluje mlađe, ali rano počinje gubiti kosu.

VODENJAK


Izraz njegova lica ostavlja dojam tajanstvene osobe s kojom se nije poželjno poigravati, ma kako društvena bila, ali ipak voli da je svi primijete.

Nešto intrigantno i pronicljivo u njegovu pogledu čini ga još zanimljivijim, nekako autentičnim i kad nije lijep po klasičnim mjerilima. Djeluje pomalo rastreseno, a ništa mu ne može promaći, jer sve primjećuje, a šuti.

RIBE


Njihov pogled, baš kao i izraz lica, dosta skriva, ali i puno govori, iako je nedokučiv, bez obzira na to je li im je kosa razbarušena ili zalizana, jer muške Ribe samo prividno ne drže do izgleda.

Kad gledate njihove lijepe izražajne oči i zanos u tajanstvenom pogledu, pogotovo ženskih pripadnika znaka, jasno vam je koliko je ona ženstvena, senzualna i graciozna i u izgledu i u ponašanju.

MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: STRIJELCI MOGU OČEKIVATI FLERTOVE, DOK LAVOVIMA POČETAK MJESECA DONOSI IZAZOVE

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK PLANIRA OSVETU DO NAJSITNIJIH DETALJA