in

STARA LEGENDA OTKRIVA: RAĐAMO SE SEDAM PUTA, EVO ŠTA SVAKI PUT DOBIJAMO

4. Ljubavnik

Četvrti život donosi ljubav i ovo je komplikovano razdoblje. Nakon što smo naučili lekcije iz prošlih rođenja, sada je vreme da učimo u ljubavi. Razumevanje koga i zašto volimo nije nimalo jednostavno.
Ako ste u romantičnom raspoloženju, moguće je da se nalazite u svom četvrtom životu. Budite oprezni, ali uživajte u životu jer ljubav je istovremeno teška i prekrasna. Treba da uložite mnogo truda, ali kada pronađete pravu ljubav, ona će biti večna.

5. Pobednik

Peti život ili četvrta reinkarnacija je period kada sve što smo naučili i s čime smo se susreli počinjemo da koristimo. Biće vam jako važno da se vaš trud prepozna i nervozno ćete iščekivati rezultate svojih postupaka.
Loša strana ovog života je strah od razočaranja, ali on je karakterističan za sve ambiciozne osobe koji žele da vide plodove svog truda. Ako ne postignete uspeh kojem težite, ne brinite se. On će doći kada za njega bude vreme.

6. Davalac

Nakon uspeha, red dolazi na davanje i u ovom životu učimo šta je nesebičnost. Radovaće vas pomaganje drugima jer je duša do sada prošla sve velike razvojne faze. Vaše pomaganje društvu neće se odražavati samo na materijalan način.

Duša je spremna da daje jer je u prošlim životima već primila obilje. Zato ovaj život provodimo podučavajući, pomažući i dajući kako bismo osećali zadovoljstvo. Privlače vas zanimanja poput rada u zdravstvu ili s decom. Većina ljudi u ovom životu okreće se duhovnosti i veri.

7. Prelazak

Ovo je poslednje rođenje i u ovom životu vaša duša napokon izlazi iz ciklusa ponovnog rađanja. Reč je o svojevrsnom nastavku na prošli život i osoba je još uvek velikodušna. Ipak, ono što je jedinstveno za ovaj život je količina introspekcije.

Ako osećate snažnu potrebu da učite o sebi i uživate u samoći, moguće je da se nalazite u svom poslednjem životu. Kada duša pređe na drugu stranu, tada napokon postaje jedno sa svemirom – puna znanja, mudra i voljena.

IZABERI EGIPATSKU KARTU I SAZNAJ KUDA TE SUDBINA VODI

VAŠE RUKE NAJBRŽE ODAJU GODINE: UZ POMOĆ OVE MASKE OŽIVEĆETE IH ZA TREN