in

ŠTA RASTUŽUJE HOROSKOPSKE ZNAKOVE: BIKA IZDAJA, VAGA KRIVI SEBE A OVAJ ZNAK SE ZNA KAKO DA SE IZBORI SA TUGOM

Ovna rastužuju gubici

Pripadnici ovog znaka mrze da gube – bilo da je reč o međuljudskim odnosima, poslu ili materijalnim stvarima. Gubitak, odnosno rastanak s ljudima koji su im donedavno bili bliski, doživljavaju kao lični neuspeh i poraz.

Tugu rešavaju impulsivnim reakcijama – besom, osećajem nemoći, prebacivanjem krivice na druge i najizad suočavanjem s tim da je i njihova krivica, što im i najteže pada. U ekstremnim slučajevima, zbog tuge su u stanju danima da ležati bez potrebe da izađu i pokrenu se.

Bika rastužuje izdaja

Pošto im treba dugo da se vežu za nekoga, pripadnici ovog znaka imaju beskrajno poverenje u ljude koje smatraju bliskima. Baš zbog svoje preterane opreznosti i mišljenja da su sigurni i da ih ništa ne može iznenaditi, najviše ih rastužuje njihova izdaja bliskih osoba – kroz laž, prevaru ili nešto slično.

Tugu rešavaju kroz izolaciju, preedanje, osećaj “ja protiv sveta” i slično. U odnosima s drugima postaju pesimističniji, živčaniji, s manje strpljenja i nezainteresovani.,

Blizance rastužuje nerazumevanje

Pripadnici ovog znaka grade odnose prema osećaju “na istoj smo talasnoj dužini”, pa ne postoji ništa što ih može tako efikasno rastužiti kao osećaj da ih neko do koga im je stalo ne razume, ili to ne želi.

Tugu proživljavaju kroz naglu tišinu koja je suprotna njihovom karakteru, zamišljenost i beg u obaveze, druženja ili bilo šta što im okupira misli, jer osećaju kako ih tuga pritiska na takav način da bi mogli da “puknu”, a to ne podnose.

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. JANUAR 2019-TE: ČUVAJTE SE PRETJERANE OSJETLJIVOSTI, SAMOIZOLACIJE I SAMOSAŽALJENJA

3 ZNAKA SA NEVJEROJATNOM INTUICIJOM: JEDAN VAS ČITA KAO OTVORENU KNJIGU