in

ŠTA RASTUŽUJE HOROSKOPSKE ZNAKOVE: BIKA IZDAJA, VAGA KRIVI SEBE A OVAJ ZNAK SE ZNA KAKO DA SE IZBORI SA TUGOM

Vaga krivi sebe

Brojne su stvari koje Vagu mogu privremeno rastužiti, ali oni se jednako brzo izvuku iz crnih misli. Problem su one situacije u kojima smatraju da su sami odgovorni, kao na primer što su verovali pogrešnim ljudima, doneli odluke srcem, a ne razumom itd.

Tugu proživljavaju kroz opšti osećaj nestabilnosti, promenjiva raspoloženja, osećaj beznađa i krajnje usamljenosti. Celo to vreme sami sebe pokušavaju na silu da oraspolože, ali pošto im to ne ide baš za rukom, još više padaju u beznađe.

Škorpiju razočaravaju ljudi

Pripadnici ovog znaka oslanjaju se na one stvari koje znaju u životu, može se reći da na njih računaju. Ako daju sve od sebe u odnosu, na poslu, u porodici, voljenoj osobi ili prijatelju, najteže im pada osećaj da su iznevereni ili im je nanesena nepravda.

To je okidač njihove tuge, koju proživljavaju tako što imaju neprestanu potrebu da pričaju o tome. Osećaj melanholije može da se meša i sa osećajem paranoje i time da ih niko ne podržava.

Strelac je tužan zbog lažnih optužbi

Za pripadnike ovog znaka nema goreg nego kada ih lažno ili pogrešno optužuju, bilo da je reč o nečemu što su navodno rekli, želeli ili misle. Iako će im to na prvu loptu izazvati bes, vrlo brzo će uslediti tuga i osećaj neverice da ih neko može smatrati takvim.

Tugu proživljavaju kroz apatiju, veliku ozbiljnost, nemogućnost da im nešto odvuče misli, manjak tolerancije i kroz gubitak optimizma za budućnost.

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. JANUAR 2019-TE: ČUVAJTE SE PRETJERANE OSJETLJIVOSTI, SAMOIZOLACIJE I SAMOSAŽALJENJA

3 ZNAKA SA NEVJEROJATNOM INTUICIJOM: JEDAN VAS ČITA KAO OTVORENU KNJIGU