in

ŠTA SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA O MUŠKIM ZNACIMA HOROSKOPA AKO ŽELI BITI SREĆNA

Jarac

Majstor kad je u pitanju poslovna karijera, Jarac je inteligentan, uspešan i istrajan u svojim planovima. Vešt u zarađivanju novca i ostvarivanju kontakata, po prirodi je vođa koji lako pridobija druge za svoje ciljeve. Iako je začuđujuće emotivan, teško izražava svoja osećanja. Jarac će u širokom luku zaobilaziti ženu koja deli njegovu ambicioznost, bojeći se da će ugroziti njegov gospodarski položaj. Zavisni su od kontrole, zbog čega paze na izgled i ponašanje u društvu.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su stabilni i snažni, s naglašenom promišljenošću i željom da doprinose društvu. Uvek spremni na saosećanje, ali zatvoreni kad su u pitanju vlastite emocije, muške Vodolije su teško razumljivi publici suprotnog pola. Zbog toga često znaju da završe sa starijom, iskusnijom ženom koja ima razumevanja za njihova česta sanjarenja i sklonost tišini. Ukoliko žive u okruženju bez pritiska, znaće da uzvrate ljubav.

Ribe

Najsnažnija karakteristika ovih muškaraca je urođena intuitivnost, pa možete da očekujete da će vas razumeti čak i kad svi ostali znakovi zodijaka okrenu glavu. Osetljivi su i traže osobu s kojom će se suprotstaviti svim nevoljama u životu. Pomalo su zaljubljeni u sebe i očekuju da žena napravi prvi korak u udvaranju. Privlačni su, ali i verni. Ali, čuvajte se njihove sklonosti laganju i licemerju. Poseduju i jako dozu autodestruktivnosti, pa vodite računa o njihovom samopouzdanju.

ZA KAKVU LJUBAV SU STVORENI: VAGA TRAŽI OZBILJNU VEZU, STRIJELAC ZA PARTNEROM AVANTURISTOM

MUŠKARAC U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JE POTPUNO NEUHVATLJIV