in

ŠTA SVAKI MUŠKARAC ŽELI ČUTI OD TEBE: VAGA PODRŠKU, LAV PODRŠKU…

Svi s vremena na vrijeme trebaju koju lijepu riječ ohrabrenja, izjavu ljubavi li osjetiti svoju važnost kod partnera. Te male stvari čine život, a prema horoskopskom znaku bi mogli dobiti okvirnu ideju, što vaš muškarac treba čuti da bi se dobro osjećao i uzvratio ljubav.

1. Ovan

Muškarac Ovan treba vaše mišljenje i mora znati da ste spremni za sve. Nemojte se suzdržavati, iako vam se stavovi razlikuju. Ponekad ga pohvalite – s tim malim, ali slatkim izjavama osnažit ćete ga jer ispod njegove čvrste vanjštine nalazi se i malo nesigurnosti.

2. Bik

Ispričajte mu smiješnu priču ili vic jer Bikovi se vole smijate. Ako uz to, osjećaju vašu odnanost i pouzdanost, nikad vas neće pustiti iz svojih ruku.

3. Blizanci

Ono što Blizanac želi čuti od svoje partnerice su inteligentne izjave, teorije o svijetu, vaša razmišljanja i što ste novo pročitali. Pokažite mu svoje znanje o svijetu, podijelite s njim svoje mišljenje te potaknite raspravu. Blizanci obožavaju razgovore u kojima šire svoje horizonte, uče nešto novo i dijele svoje mišljenje o svijetu.

4. Rak

Rak treba nekoga tko će ih uvjeriti da će bez obzira na sve biti s njima do kraja. Jako su osjetljivi i ne skrivaju dobro svoje osjećaje pa je ključno da osoba s kojom su ih prihvaća takve kakve jesu i da ih ne osuđuje.

5. Lav

Pohvala. Lav želi čuti pohvalu, i to iskrenu, iz srca. Ako Lavu iskreno kažete što osjećate i mislite ili želite, on će biti vaš do kraja vremena. Uz to, ako se znate dobro zabavljati i zanimljivi ste, privlačit ćete ga magnetskom silom.

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. OKTOBAR 2018-TE: KONAČNO PREDAH ZA SVE ZNAKOVE I KONAČNO LIČNO ZADOVOLJSTVO

NEDELJNI HOROSKOP OD 15. DO 21. OKTOBRA 2018-TE: NOVA LJUBAV, PREVARA I NOVA OSOBA U TVOM ŽIVOTU