in

ŠTA TI ZAISTA TREBA: OVNU NEZAVISNOST, ŠKORPIJI DOMINACIJA A OVAJ ZNAK NE MOŽE BEZ LJUBAVI

VAGA

RAVNOTEŽA – Volite da sve bude u ravnoteži: aktivnosti, odmor, materijalne i duhovne potrebe. Fanatizam ne podnosite.

UDOBNOST – Odmor je vrlo bitan za vašu slabu tačku, krsta, a da biste se odmorili, potrebna vam je udobnost. Teško se prilagođavate spartanskom načinu života.

ZAJEDNICA – Brak je idealan za pripadnike vašeg znaka, jer posedujete urođeni osećaj za život u zajednici. Ne podnosite usamljenost i jednostavno ste zavisni od društvenog života.

ŠKORPIJA

LJUBAV – Vašu ogromnu energiju teško je kontrolisati, a vašom psihom dominira jako izražena ljubavna požuda. Da biste mogli normalno da funkcionišete vaš ljubav život mora da bude bogat.

DOMINACIJA – U društvu morate da imate dominantnu ulogu, dok ravnopravne odnose teško prihvatate.

IGRA – Po prirodi ste sumnjičavi, ali isto tako volite i da rizikujete, pa vam igra pomaže da se opustite.

STRELAC

DRUŽENJE – Potrebna vam je podrška prijatelja iako ne volite ni za koga preterano da se vezujete. Obožavate da organizujete putovanja, izlete i izlaske.

PLANIRANJE – Iako niste od onih koji preterano brinu za budućnost, ipak volite da razmišljate o njoj. Pred sobom uvek morate da imate neki plan, makar i nerealan, koji vas vuče napred.

PUTOVANJE – Pripadate znaku svetskih putnika koji se najbolje oseća kada je daleko od kuće. Čak iako niste imali prilike da putujete u inostranstvo, osećate čudnu povezanost sa dalekim krajevima.

KAKVI SU KADA PREĐU SA RIJEČI NA DJELA: OVNU MORATE BITI NA RASPOLAGANJU, VAGA NE PODNOSI DA JE ZAPOSTAVITE

NE MOŽE MU NIKO NIŠTA JER KAD ON NEŠTO ZAMISLI, TO TAKO I BUDE