in ,

STAVILA JE POLA LIMUNA NA PETU, OBULA ČARAPE I LEGLA DA SPAVA. KADA SE PROBUDILA NIJE VJEROVALA SVOJIM OČIMA!

Problem ispucalih peta može biti veoma nezgodan i bolan. Ako ne želite da trošite novac na kreme i preparate, ovo je pravi način za vas kako da se što prije riješite problema.

Zima može biti loša za noge, jer ispucaju pete, koža postane suva i gruba, posebno kada dođe ljeto, a vi budete primorani da nosite ljetnju obuću. Tada se svi pitate kako se riješiti tog problema, a da ne morate da skrivate noge.

Da li treba da idete u salon ljepote ili pak pokušate sami kod kuće da napravite lijek? Da li je moguće da vaša stopala izgledaju mekano i zdravo, bez trošenja novca na skupe preparate?

Ako vas muči ovo pitanje, imamo riješenje za vas. Ovo će staviti tačku na sve vaše probleme i dati vam željeni izgled u vrlo kratkom periodu.

Jer lijek vam je odmah na dohvat ruke i skoro u svakom domaćinstvu – limun! Potrebno je samo da otvorite frižider i uzmete jedan svjež limun.

Da, dobro ste pročitale, jedan limun, odnosno njegova kora je savršen lijek za ispucale pete i to je svakako najlakši i najzdraviji tretman.

Izaberite limun koji je dovoljno veliki kako bi mogao da vam pokrije cijelu petu. Isjecite limun na pola, iscjedite sav sok i ostavite da bude samo kora, kao kad ga cijedite za lumunadu.

Naravno, možete usput napraviti limunadu i osvježavati se dok vam je limun na petama. Potrudite se da bude postavljen na najgrubljem dijelu pete i možete nazuti čarapu po želji.

Možda će vam biti neobično u početku, ali navićićete se. Ostavite limunovu koru da odstoji najmanje sat vremena, ali bi najbolje bilo da ostavite preko noći kako bi imalo pun efekat.

Primjetićete značajno poboljšanje sljedećeg jutra i nakon nekoliko tretmana noge će postati meke i nježne, tako da možete biti spremni za omiljene sandale

Isprobajte i sami kod kuće i uštedite novac, umjesto skupih pedikira i proizvoda za njegu stopala, jer ovo je najefikasnije riješenje za vas.

Podijelite dalje i pomozite svima.

PAMETNI LJUDI OBOŽAVAJU SARKAZAM: 10 RAZLOGA KOJI OTKRIVAJU DA LI STE TO VI

(PETI DIO) NAJDETALJNIJI VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018-TU GODINU: VODOLIJA I RIBE