in

Stiže 23. mart 2023. godine: Evo zašto je Plutonov prelazak u Vodoliju najveći astrološki tranzit godine

Kratka anegdota: Poslednji put kada sam leteo, bio sam krajnje zgrožen kada sam video uslugu koja koristi biometriju (identifikaciju lica i očiju) koja je bila podstaknuta time što se dozvoljava onima koji su je kupili da preskoče red. Naravno, neki ljudi će možda voleti ovu vrstu tehnološkog dogovora; Ja, s druge strane, ne mogu a da se ne plašim da vidim još ovih tehnoloških, hm, inovacija koje dolaze u upotrebu. Možda će biti lansirane nove avio-kompanije sa idealima Vodolije, kao što je avion u kome sva sedišta koštaju isto, možete da pomerate noge bez trošenja dodatnih 500 dolara i nema „sekcija“.

Pored toga, već krećemo u novu eru svemirskih putovanja. Šta ovo doba znači za ljude, uključujući dugoročne efekte svemira na ljudsko telo, ostaje da se vidi. Naravno, ako stignemo na Mars, život za prve koloniste planete biće teška egzistencija – bez obzira na to šta Elon Musk tvrdi.

Dakle, kakav će za mene biti Plutonov tranzit u Vodoliju?
Pluton u Vodoliji će sigurno biti revolucionarno vreme. Bilo bi glupo, ako ne i potpuno uvredljivo, tvrditi da ćemo videti svetski mir kako cveta do kraja ovog tranzita, iako samo dobre stvari mogu proizaći iz preduzimanja akcija da se naprave pokreti, bili oni blagi ili veliki, u tom pravcu. Možemo se nadati da ćemo videti što više nas kako težimo ka Vodolijskim idealima jednakosti i zajednice i radimo zajedno na izgradnji boljeg, pravednijeg društva.

Na više ličnom nivou, Pluton može doneti transformaciju, evoluciju, otkrovenje. Možda to znači smrt nečega u vašem životu i rođenje nečega (ili nekoga!) potpuno novog, ili iznošenje nečega dugo skrivenog. Ako se setite vremena u vašem životu nepovratnih promena, gotovo je sigurno da je Pluton (ili možda Neptun ili Uran) bio aktivan u vašoj karti.

Za sada, međutim, imam zadatak za vas: Obratite pažnju na to šta se dešava vama lično tokom nedelje pre 23. marta 2023. i tokom cele nedelje posle. Tokom ovog vremena, to će odražavati neke od načina na koje ćete vi lično doživeti Plutonov tranzit u Vodoliji. Vidimo se za još 29,5 godina.

Drage Škorpije, spremite se jer će mesec April biti za vas – najbolji mesec do sada!

Merkur prolazi kroz znak Ovna do 3. aprila 2023: Pravo je vreme da započneš ovo u svom životu