in ,

STIŽE LI TI SUDBINSKA LJUBAV? EVO KAKO KARMA ODREĐUJE U KOGA SE ZALJUBLJUJEŠ

Kada se promotri veći broj natalnih karti nedvosmisleno danas upropaštavamo dobre prilike želeći nešto bolje iako sami to ne pružamo. Kao da se uvukla predodžba da smo svi bogom dani i da druga strana treba ponuditi još više, ali nesvjesni činjenice da premalo toga imamo za ponuditi.

S druge strane, postoje natalne karte koji nose tešku karmu u odnosima, no, teška karma traje samo jedan period, odnosno dogodi se prekid ili neki lošiji odlazak partnera, ali nakon toga dođu bolja razdoblja. Međutim, većina ostaje zarobljena u tom događaju gdje mnogi ne znaju što stoji iza obrasca.

U našem životu samo je jedan posto događaja a 99 posto vremena provodimo razmišljajući o tim događajima. Primjerice, dogodi nam se otkaz, prekinemo vezu, netko blizak nas napusti, svi ti događaji su kratki, ali dalekosežno utječu na naš život.

Karma kao nesvjesni vrtlozi

Patnjadjali, prvi komentator yoge prije 2300 g. je rekao da je yoga zaustavljanje vrtloga svijesti. Dakle, kada, primjerice, u ovom životu neprestano upadate u tajne veze, vaše nesvjesno pamti te događaje i traži njihovu manifestaciju da li u ovom ili slijedećem životu.

Pošto je ego samo slijepi nagon mi ne vidimo da smo mi sami kreirali događaje u našem životu, ali slijepi napadaju svoju tvorevinu, ne vidimo na dubljoj razini kako su nam došli upravo oni ljudi koji su ovdje da bi rasvijetlili tu tvorevinu.

Dakle, ako smo u prošlom životu varali, onda u slijedećem životu privlačimo tu matricu, ljude koje smo varali, iako nam to nije jasno, ali nesvjesno je privuklo onu energiju koji smo sami utisnuli u sebe. Ne možemo se osloboditi neke percepcije ako još na nju reagiramo.

NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. NOVEMBRA 2020: STALNO ĆE VAM SE DOGAĐATI NEŠTO LIJEPO, ALI NE UVIJEK I UGODNO

AKO JE ODGOVOR NA SVA TRI PITANJA ‘DA’ – VAŠOJ VEZI JE DOŠAO KRAJ!