in

STIŽE NAM MAGIČNI 7.7. – Pripremite se za izuzetno moćne vibracije!

7.7. je vrlo jak zrcalni datum i vibracijski snažan dan. Na ovaj dan će vladati broj 7, koji će privući puno sreće. Ovo je dan ispunjenja želja. Mnoge ugodne stvari će se dogoditi same od sebe, a mi možemo ispraviti svoje greške. 7.7. je podsjetnik da dok radimo na daljnjem mentalnom, duhovnom i emocionalnom razvoju možemo i hoćemo ostvariti svoju božansku životnu svrhu. Poruka ovog dana je – znajte da cijelo duhovno carstvo navija za vas. Postoji svjetlost koja svijetli u mraku, koju ni tama ne može nadvladati.

Broj 7 se smatra sretnim u mnogim kulturama. Za stare Egipćane broj 7 je bio broj vječnog života, a od samog početka vjerovalo se da je broj 7 manifestacija potpunosti i savršenstva.

Nema sumnje da se broj 7 smatra savršenim brojem, koji vam može pomoći da se povežete sa svemirom. Kada se broj 7 pojavljuje, može vam pomoći da dobijete sve odgovore koji su vam potrebni.

Značenje i simbolika iza broja 7 je promišljanje, razmišljanje, otkrivanje, inovativnost, duhovnost, nevezanost, znanje i mudrost. Glavno značenje broja 7 je duhovno buđenje u vama samima ili kada steknete veće znanje na svom odabranom duhovnom putu. Ovo je vrlo pozitivan broj koji privlači više mudrosti i znanja.

Datum 7.7. ima dodatni vibracijski utjecaj, što ukazuje na dolazak promjena kroz samootkrivanje ili posjedovanjem znanja unutar sebe. Sada je vrijeme za samopromišljanje i stjecanje novih spoznaja o sebi. To će vas dovesti do veće motivacije, slobode i transformacije.

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JULI 2022: Vreme je da ti se desi nešto dobro, ali ni sama nećeš verovati da šta te snašlo!

MESEČNI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA JULI 2022: ČEKA TE NOVI LJUBAVNIK, ČEŽNJA I LJUBOMORA