in

STRELAC ♐ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

Za one koji rade ili studiraju, budite otvoreni za promjene u svojoj rutini i poslu. Možda ćete osjećati određenu nestabilnost ili želju za promjenom, ali ove godine bit će važno biti otvoren za promjene, posebno u načinu na koji izvršavate svoje zadatke. Za studiranje je povoljno u srpnju i kolovozu. Prilike i priznanje mogu se dogoditi u kolovozu i rujnu.

Razdoblja ljubavne sreće izmjenjivat će se s razdobljima napetosti. U prvoj polovini 2023. nemirne vode intimnog života dodatno će uzburkati vaša tvrdoglavost i beskompromisnost pa ćete teško postići dogovor s partnerom. Kada Jupiter u lipnju uđe u Ovna, za vas počinje razdoblje ljubavne sreće. Tijekom ljeta samci će se zaljubiti i započeti strastvenu vezu, dok će zauzeti izgladiti nesuglasice. Drugi dio godine pogodan je za zaruke i planiranje obitelji, no zbog nepovoljnog Marsa u Blizancima bračne trzavice bit će neizbježne.

Vaša se obitelj ove godine širi, bilo da se radi o vjenčanju ili vjenčanju koje će spojiti dvije obitelji. Nova i neobična iskustva naučit će vas važnim lekcijama. Iznenađenja dolaze od djece ili partnera, a to će vam pomoći da se izvučete iz monotonije u kojoj ste već neko vrijeme. Kada su u pitanju obiteljski odnosi, budite fleksibilni ako želite da vaš odnos sa svima ostane dobar.

Početkom godine shvatit ćete da više trošite nego što zarađujete, a inancijska pitanja zaokupljat će vam pažnju sve do proljeća. U tom razdoblju započet ćete štednju, uplatiti osiguranje ili se odlučiti na rješavanje stambenog pitanja. S početkom ljeta budi se vaša kreativnost i želja za novim iskustvima. Mogli biste promijeniti posao ili se osamostaliti. Tijekom jeseni izbjegavajte drastične odluke i poteze i ne rušite mostove koje ste dugo gradili. Podučite se strpljenju i toleranciji.

Godišnji horoskop za 2023. ne predviđa značajnije promjene na ljubavnom polju. Voljeli biste poletjeti, ali ćete ipak morati ostati na zemlji. Za to će se skoro cijelu godinu brinuti kvadrati Jupitera i Neptuna, kao i oporbeni Mars u njegovom drugom dijelu. Kako ne biste zalutali u svijet iluzija, prvo pogledajte činjenice, i ostanite mirni i trijezni.

Vrlo je važno da imate realan odnos prema sebi i drugoj strani. Ako u tome uspijete, sve će vam dobro proći. U tome će vam pomoći dobar Saturn Vodenjaka koji će vam svako malo prizemljiti misli. Nemojte se žaliti jer će vam to u konačnici biti zdravo. Dobra Venera ojačat će vaš ljubavni život od 3.5. do 29.5, od 12.8. do 6.9, a posebno od 17.11. do 11.12.

Prva polovina 2023 godine će vam biti uglavnom povoljna po pitanju zdravlja. Važno je da izbegavate preterane napore i da praktikujete zdrav život i zdravu ishranu. Manje smetnje su moguće sa cirkulacijom, a bićete skloni i meteoropatskim smetnjama. Drugi deo godine će vam zdravlje biti promenljivo. Bićete podložni pojačanom stresu i upali grla.

Vaša ishrana bi trebalo da bude najvećim delom bazna, kako biste uspostavili potrebnu ravnotežu u organizmu. Od voća jedite mandarine, ananas, lubenice, maline, jabuke, kajsije, kupine i kivi. Od voća jedite sočivo, crni luk, grašak, brokoli, šargarepu i kelerabu. Pijte mineralnu vodu. Od dodataka koristite morske alge i đumbir. Meso i mleko uzimajte umereno. Srećni brojevi: 4, 9, 16, 20, 24

ŠKORPIJA ♏ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

JARAC ♑ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje