in

STRELAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

STRELAC I STRELAC

Uspeh je na strani ovih partnera. Ovakva veza obiluje dobrim sporazumevanjem, emocijama i entuzijazmom. Ciljevi koje ove dve osobe postave ponekad su nerealni, jer su poneseni uzbuđenjem, pa retko uspevaju da sve ostvare. Ograničenja i zabrane koje nameću jedan drugom mogu često da zagorčaju međusobne odnose.

STRELAC I JARAC

Ovo je jedna od najlošijih kombinacija između svih znakova. Između ovih znakova nema ničeg zajedničkog, ničeg što bilo ko od partnera voli, osim možda prema zajedničkoj ljubavi, prema odlučnosti i istini. Snažan, nežan, tolerantan i vedar Strelac je u potpunoj suprotnosti sa rezervisanim, persimističnim i uskogrudim Jarcem.

STRELAC I VODOLIJA

Ova veza bi mogla biti jedna od interesantnijih, naročito ako se govori o duhovnosti. Za oba ova znaka karakteristična je ljubav prema slobodi i želja za razvijanjem individualnosti, kao i njihova nekonvencionalna priroda. Da bi ova veza bila potpuna, partneri bi trebalo da budu tolerantniji, jer su oni vrlo određeni, individualni tipovi. Život ovih osoba je kao strasno putovanje, u kome će se oni uzajamno ohrabrivati i podržavati.

BIK: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

ZBOG ČEGA ĆE TE ON OSTAVITI: OVAN OSTAVLJA KAD STRAST NESTAJE, STRELAC JE NEODLUČAN