in

SUDBINA I HOROSKOP: OTKRIJ SVOJU SUDBINU KOJA TI JE ZAPISANA U DANU KADA SI ROĐENA

11. u mjesecu

Imate veoma visoke ideale, ciljeve i težnje. Za vas predstavlja poteškoću činjenica što vaš razum prečesto zasjeni intuiciju. To nije dobro za vas, jer ste veoma osjetljivi i imate istančane osječaj za svakojake situacije. Morate naučiti da održavate ravnotežu, čak i onda kada su vaši nervi na rubu izdržljivosti. Emocionalna kontrola i držanje sredine, osnova su vašeg zdravlja i zadovoljstva. Usprkos vašoj nadprosječnoj inteligenciji, ponekad se znate prepustiti da vas intuicija vodi ka neuobičajnom izrazu vaših prirodnih potencijala.

12. u mjesecu

Veoma ste srdačni i prijateljski raspoloženi prema ljudima koji vas okružuju. Praktičnog ste uma i posjedujete određene umjetničke talente. Zabavni ste za okolinu i dovoljno ste interesantni u ljubavnom životu. Vaš šarm daje vam mogućnosti da plasirate bilo koju stvar u životu. Ako vam ljubavni život i prijateljstvo naiđu na poteškoće, vi ćete postati naopaki i obeshrabreni. Za razbibrigu najviše vam odgovara čitanje zanimljivih belatrističkih djela.

13. u mjesecu

Ponekad pokazujete svoju lošiju stranu, jer se teže izražavate, zbog čega vas ljudi pogrešno doživljavaju i misle da ste teški i diktatorski nastrojeni. Marljivi ste i radeni, imate velike ambicije, te volite da organizirate i uređujete rad drugih ljudi. Dobro zapažate detalje i temeljito zaključujete. Dobro bi bilo da više pokazujete svoja osjećanja, da koristite maštu i ako je moguće razvijate hobije, kao što su izrade drvene rezbarije i skulptura.

14. u mjesecu

Imate vještu i dvojnu prirodu. Razvijena vam je i logika i mašta. Možete da stvarate, ali i da razarate, moć je najjača strana vašeg dana rođenja. Jednom ste nogom na zemlji, a drugom u oblacima. Privlači vas novo i originalno, promjene i različitosti, rizici i izazovi. Ta bi vas sklonost mogla dovesti do pretjeranog eksperimentiranja. Zbog toga, potrebni su vam strpljenje i stabilnost da biste uspješno upravljali svojom karijerom.

15. u mjesecu

Vi ste susretljivi, suosjećate sa drugima i uvijek ste spremni da izađete u susret i pomognete. Najčešće bježite od situacija u kojima biste mogli da dominirate, što donekle može ugroziti vaše raspoloženje i odnos prema okolini u kojoj se krećete. Privlači vas sve što je dobro i lijepo i stalno ste u potrazi za osobom koja bi vam dozvolila da budete ono što uistinu jeste. Bili biste dobri u oblasti umjetnosti.

16. u mjesecu

Ovo je broj duhovnih vrijednosti i naglašenosti. On vas više veže sa spiritualnim istinama, metafizikom i filozofijom, nego sa stvarnim životnim činjenicama, osim kada vas vaš nadareni um povede ka ovozemaljskim uspjesima u poslovnoj karijeri. U svakom slučaju, vaša nadarenost leži u razvijanju pomalo latentnih sklonosti ka umjetnosti. Vi ste, u suštini, perfekcionista i vrlo ste neraspoloženi ako ne dosegnete visoke kriterije i standarde. Potreban vam je obiteljski dom u kojem možete biti voljeni ali i nezavisni.

17. u mjesecu

S vremena na vrijeme, razlike u vašem ponašanju mogu biti čak i zabrinjavajuće. Ćudljivi ste ali su vam obitelj i voljene osobe uvijek na prvom mjestu. Vi ne volite kada u vašem životu i profesionalnom okruženju vladaju anarhija, poremećene vrijednosti i disharmonija. Ovaj dan rođenja veoma dobro stoji kada su u pitanju financije. Bilo bi mudro da važne odluke donosite sami a da detalje prepustite drugima. Ako dobro iskoriste svoje sklonosti, posebno znatiželju i inventivnost, nikada nećete biti bez novca.

18. u mjesecu

Vi ste nezavisni, efikasni i rođeni ste vođa. Stvari intelektualne prirode veoma su vam srodne i važne. Posjedujete emocionalnu, osjetljivu stranu koja vas privlači glazbi, a s druge strane veoma ste kritični i zahtjevni. Bilo bi najbolje da koristite svoje analitičke i kritičke sposobnosti u poslu kojim se bavite. Za vas su kao stvorene profesije – kritičara ili pisca. Inače, imat ćete aktivan život ispunjen zanimljivim poznastvima i putovanjima.

19. u mjesecu

Vi ste po svemu rođeni ekstremista. Vaše raspoloženje je promjenjljivo i uvijek je na ljestvici od 1 do 9. U emocionalnom smislu, život živite na ivici ponora, a s druge strane, imate zapanjujuće izvore imaginacije kojima uspjevate rješavate gotovo sve poteškoće. Ako budete koristili svoje originalne ideje, uspjet ćete daleko stiči i u životu postiči značajne rezultate. Vi biste trebali pažljivo da izaberite svog životnog saputnika, jer vam vaš dan rođenja može donijeti mnogo nesporazuma u bračnom i obiteljskom životu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. OKTOBAR 2020: EMOCIONALNA STRANA VAŠE LIČNOSTI DANAS JE POSEBNO NAGLAŠENA

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. OKTOBAR 2020: DANAS STE ZADOVOLJNI PARTNEROM, ALI…