in

SUROVA ISTINA O TVOM ZNAKU: OVAN JE PROMISKUITETAN, BIK MANIPULATOR, RAK MELODRAMA…

Navikli ste da o svom horoskopskom znaku uglavnom čitate samo lepe tekstove, ali pogledajte kako to izgleda kada se astrolog “hejter” baci na pisanje.

OVAN

Radodajka i loš vođa. Pomislite samo, svi oni diktatori koji nisu Lavovi su Ovnovi. Ne puštati ih na visoke funkcije, na poslove gde bi mogli nekome da ugroze život, niti u jaslice. Bahati su, raspojasani, plahoviti i impulsivni.

Ponosni su na to što će vam reći sve što misle, a to što ćete vi posle pasti u depresiju/dobiti neurovegetativnu distoniju, to više nije njihov problem. Zavode sve odreda, partnere menjaju kao maramice, skloni su avanturama. Na poslu uglavnom otaljaju, jer su u školi bili toliko dobri đaci da im se smučilo – dokazali su to što imaju i više ne treba ništa da čine.

Ne d’o bog: Da ih pitate šta misle o vama.

Vaše dete je oduvek bilo ružnije od deteta one tetke preko puta. Imali ste kraće noge od druge pratilje, čak iako ste bili Mis Malina ’92. Zadovoljite se krezavom babom, jer nikad niste bili se*si tip. Možda biste mogli da postignete nešto u životu, da se bolje oblačite. Pametni ste, nema veze što niste lepi…

BIK

Manipulator i opsesivni žderač. Predstaviće se kao bog i batina onda kad treba da bude hvaljen u širokom krugu ljudi. Žene Bikovi su sklone histeriji, dominaciji, napadima na sve od rođene dece, pa do širokih narodnih masa. Opravdanje im je obično to što su dojile, ili što umeju dobro da kuvaju. Muškarci Bikovi će od kuće napraviti kasarne, predstavljati ukućane kao svoje potčinjene i vrlo brzo će zaboraviti šarm i mirnoću sa kojom obično pristupaju ljudima.

U najboljem slučaju, osećaćete se kao čobanin pored njih. U najgorem slučaju, osećaćete se kao gladijator i strepićete za svoje zdravlje i život. Poješće vam sve što imate u frižideru, čak i ukoliko su ga sami pripremili – nezasiti su.

Ne d’o bog: Živeti u kući sa dva Bika, po mogućstvu supružnicima.

Celog života ćete posmatrati kako se međusobno konfrontiraju ni oko čega i primenjuju sopstvene manipulacije unakrsno. Ukoliko ste dete dva Bika, postoji odlična šansa da ćete celog života imati psihičkih tegoba.

BLIZANCI

Šiparica i/ili delikvent u pokušaju. U petak će vam reći jedno, u subotu drugo. Paliće se na stvari na koje se ne pali niko stariji od 7 godina i dokazivaće se na sve moguće načine svojstvene tinejdžerima.

Ako treba, izbušiće raznorazna mesta na telu sa 50, a istetovirati se sa 60. Ne vole da rade, sem ako nisu u centru pažnje i ako ne dobijaju gromoglasan aplauz za sve čega se late. Moguće je da će pokušati nešto i da ukradu, da skoče na binu i poljube pevača. Teško nalaze stalni posao, jer je nemoguće strpati tako slobodoumnu (čitaj: nezrelu) osobu u neku tamo kancelariju i davati joj neke tamo papire da pečatira, potpisuje i ispisuje. Skloni su kratkotrajnim opsesijama, kojima će daviti k’o zmija žabu.

Ne d’o bog: Da se posvađate.

Isuviše su staloženi, svađu ne doživljavaju kao ozbiljnu kritiku, već zbog svojih hipi-shvatanja misle da ste veoma zanimljivi. Nikad im ništa nećete dokazati, nikad nikoga neće poslušati, nikad neće učiniti ništa od onoga što ste im predložili i nastaviće da teraju po svome.

HOROSKOP I NARODNJACI: KOJA JE TVOJA LEGENDARNA PESMA ZA SRCE I DUŠU

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJI MORAJU U SVEMU DA BUDU PRVI