in

SVAKA OD NAS IMA SVOJ TAJNI ADUT PO HOROSKOPU: OVO JE TVOJ!

Svaki horoskopski znak ima neku svoju naročito privlačnu erot*ku notu. Kad se sve sabere i oduzme, ispada da je se*sIpil nešto što nije vezano za izgled, nego nešto na prvi pogled netipično – a opet uzbuđuje muškarce. Donosimo što je “mala tajna” svakog horoskopskog znaka.

Ovan: strast


Rođeni u znaku Ovna su samostalni i impulsivni – što obično dolazi u kompletu s tvrdoglavošću. Zbog toga nas osobe rođene u znaku Ovna brzo uvuku u svoj vrtlog te nas vrte oko malog prsta svojim neodoljivim šarmom i duhom.

Bik: uspeh


Bikovi su rođene vođe i zadovoljavaju se samo najboljim. A pošto je uspeh sam po sebi se*si, ovaj horoskopski znak je zbog svoje uspešnosti i ambicioznosti jako visoko na lestvici se*sIpila. Bikovi su majstori da se brinu o nekome, znaju šta je dobar ukus i cene luksuz, a partnera razmaze od glave do pete.

Blizanci: mudrost


Blizance svi vole da slušaju jer su sjajni govornici i pripovedači. Što je veće njihovo iskustvo, toliko više fasciniraju sve oko sebe. Nažalost, ovaj zvezdani znak naginje i muljanju, pa često izvrće činjenice. Njihova hirovitost u isto vreme je privlačna i opasna.

Rak: nepredvidljivost


Rakovi su totalno nepredvidljivi. Kolebaju se između slobode i privrženosti, hladnoće i emotivnosti, srdačnosti i distance. Upravo ta nepredvidljivost čini ih toliko privlačnima drugima.

Lav: šarm


Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca munjevitom brzinom. Njegova energija, zajedno s toplinom, čini ih simpatičnima – ali i egoistima željnim pažnje – jer konstantno traže priznanje, ljubav i pohvalu.

Devica: inteligencija


Ko želi intelektualne rasprave, treba da izlazi s Devicom. Osobe rođene u tom znaku su orijentisane na rešenje problema i pedantne su. Te kognitivne prednosti često, nažalost, prelaze u nerealnost. Zbog toga su kod njih emocije i realan život često u sukobu. Ali, Device će sve dati za ljubav i spadaju među najvernije horoskopske znakove.

Vaga: senzibilnost


Osobe rođene u znaku Vage nisu samo dubokoumne, nego su i pune razumevanja i senzibilne. Doduše, nekome će se otvoriti tek nakon nekog vremena, ali kad neko dobije njeno poverenje, držaće se te osobe. Vage rado predaju kontrolu drugima i dobro se osećaju s dominantnim osobama. Kad je reč o problemima ili osećanjima, pravi su spasioci u nuždi.

Škorpija: mračna mističnost


Škorpije imaju tamnu, skrivenu, drsku stranu – a to ih čini fascinantnim osobama. Sa Škorpijama može da se doživi puno uspona i padova. Te osobe su ekstremi i majstori zavođenja.

Strelac: dobrota


Strelčevi preplavljuju druge ljubavlju i sklonošću. Srce im je na jeziku i vole da se otvore drugima. Iskrenost i vernost najvažnije su za rođene u ovom znaku – ako to neko iskoristi na loš način, mora da računa na posledice, jer rođeni u znaku Strelca nisu skloni opraštanju.

Jarac: smirenost


Jarci isijavaju neverovatan unutrašnji mir, strpljivi su i ostaju verni svojim principima. Nažalost, skloni su zatvorenosti i rado druge drže “na ledu” pre nego što im poveruju.

Vodolija: jedinstvenost


Vodolije su neverovatno šarmantni, a nisu toga ni svesni. Često je razlog tome nedostatak samopouzdanja.

Ribe: fleksibilnost


Osobe rođene u znaku Ribe su sjajne u krevetu, a odlikuje ih još i spontanost. Čvrsto veruju svojim osećanjima, pa ponekad deluju malo naivno. Međutim, ne sme se brkati njihova naivnost sa bezazlenošću – jer Ribe su itekako drske i neće nikome da ostanu dužne.

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. JULI 2019: PREVIŠE SUMNJATE U PARTNERA I STVARATE BESPOTREBNU NELAGODU

20 RAZLOGA ZAŠTO JE NAJBOLJE I NAJGORE NA SVETU VOLETI ŠKORPIJU