in

SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK TREBA DA PROMJENI OVIH 5 NAVIKA

I ako verujete u horoskop, i ukoliko ne verujete u njega, neke navike valja promeniti ma šta da vam poručuju zvezde, jer će zasigurno promeniti vaš život u 2024.godini.

Ovan, Bik, Rak, Lav… svaki znak zodijaka želi da bude zdrav, srećan, da ima više novca, da se oseća bolje u sopstvenoj koži, da sve bude dobro… Neke od ovih stvari već možete steći, potrebno je samo da promenite neke važne navike.

Počnite da trenirate, idite u šetnje

Nađite ta dva-tri sata nedeljno za sebe! Osećaćete se bolje, zdravije, imaćete više energije i bićete uspešniji! Telo i duh će vam biti zahvalni što ste promenili navike.

Izbacite reciklažu, kupujte nebeljeni toalet-papir ili papir od čiste celuloze

U 2024. uđite sa novim životnim navikama i prestanite da kupujete toalet-papire koji imaju reciklirani udeo ili ih proizvodi neprovereni brend. Ceo svet se okreće ka proizvođačima koji vode računa o našem zdravlju, a vaše je samo da izaberete pravog. Od Nove godine nek vaša nova navika bude kupovina papira od čiste celuloze ili kupovina nebeljenog papira, jer se na površini recikliranog zadržavaju opasne hemikalije koje mogu škoditi vašem zdravlju. Oprez! U nekim papirima samo je srednji deo recikliran, a to je podjednako opasno!

Izbacite šećer iz ishrane

Ako baš ne možete da ga skroz izbacite, bar smanjite količinu šećera u svom organizmu! Telo će vam biti zahvalno, preporodićete se i ojačati svoj imunitet!

Pijte dovoljno tečnosti

Ako ste se do sada “provlačili” sa nedovoljnim brojem čaša vode dnevno, nek to u 2024. ostane iza vas. Vreme je za dobre promene – trudite se da unosite 2 litre vode na dan i videćete kako vam se menja sve – koža će vam posebno biti zahvalna.

Obezbedite sebi dovoljno sna

Gledajte da ne ležete prekasno već da uvedete rutinu u spavanju. Mnogo bolje ćete se osećati – bićete manje nervozni, a više raspoloženi i odmorni. Nije teško, samo smanjite “čačkanje” mobilnog pred spavanje i san će stići.

NAKON 12 GODINA EVO JUPITERA U BLIZANCIMA: ŠTA TO ZNAČI ZA VAS

KAKVA JE RAZLIKA IZMEĐU ŠKORPIJA ROĐENIH U OKTOBRU I NOVEMBRU