in

SVAKI ZNAK IMA SVOJU TAROT KARTU: SAZNAJ KOJI JE TVOJ SIMBOL I KAKVA SUDBINA TE ČEKA

OVAN


Kraljica pehara

Želja će vam se ispuniti. Ne nervirajte se zato što se to još uvek nije desilo, naprosto nije bilo pravo vreme. Strpljenje je velika mudrost, a vera je alat kojim ćete realizovati ne samo ovu već i sve ostale želje. Bilo bi dobro da počnete da mašate i da u svojim mislima vizualizujete ostvarenje svoje želje. Tako ćete uspeti da dozovete energiju anđela koja će ubrzati sve pozitivne događaje u vašem životu.

BIK


Četvorka mačeva

Vaša vezanost za zemaljsko tera vas da hranite svoj ego i sujetu i takmičite se sa drugima. Ova karta vas obaveštava da to ne služi vašem duhovnom razvoju i da morate više računa da povedete o svom telu kako bi vam što duže služilo. Vodite računa šta pričate kako ne biste povredili osobu koju volite.

BLIZANCI


Princeza diskova

Ukoliko imate neki zdravstveni problem, ovo je pokazatelj da će se on tokom oktobra rešiti i da će se vaše telo isceliti.

Način na koji ste iscelili sebe mogao bi da bude od velike koristi i drugima sa kojima biste mogli da podelite svoja iskustva. Pripadnici ovog znaka koji se bave medicinom biće jako uspešni.

RAK


Zvezda

Odgovor na vaše probleme krije se svuda, u vašim mislima ili snovima, a možda čak i u novinama koje čitate. Neka rečenica će u vašoj glavi upaliti lampicu i reći ćete sebi – to je to. Anđeli se oglašavaju i preko oblaka u koje smo zagledani. Oblik i figura koju mi vidimo je samo naša i može da bude odgovor ili putokaz koji nam šalju ova savršena bića.
Svaka karta ima svoje jedinstveno značenje koje može biti negativno ili pozitivno
Svaka karta ima svoje jedinstveno značenje koje može biti negativno ili pozitivnoFoto: Profimedia

LAV


Osmica štapova

Dobićete priliku da odmorite i dušu i telo. U tim trenucima duboko dišite i meditirajte kako biste što duže ostali u ravnoteži, bez obzira na to šta vam se dešava u životu. Ova karta ukazuje i na mnogo mirnije, ali emotivno sadržajnije razdoblje ne samo tokom ovog meseca već cele godine.

DEVICA


Točak sreće

Nesporazum koji ste imali je nastao zbog osobe koja je uradila nešto što vas je povredilo. Da biste razrešili ovu situaciju, neophodno je da zaboravite na kritiku i osuđivanja. To što vi možda znate više, ne znači da treba da osuđujete one koji nisu na vašem nivou. Osuđivanjem na druge projektujete svoje osobine koje vam se ne dopadaju. Da biste to promenili, morate prvo da oprostite sebi, pa tek onda drugima.

VAGA


Princ pehara

Karte kažu da finansijsko stanje u vašoj porodici može da se popravi. Bilo da se radi o kupovini kuće, stana ili preseljenju na novu adresu, ići će glatko, bez muke i greške. U svakom slučaju, šta god da se dešava u ovom periodu, biće lepo za sve članove vaše uže porodice. Osim toga, ovo je idealno vreme za prinovu i rad na uvećanju porodice.

ŠKORPIJA


Desetka mačeva

U prošlosti ste pravili kalkulacije i dobijali manje od onoga što ste zaslužili. Ova karta se pojavljuje u vašem životu da bi vam pokazala da ne treba da se osećate manje vredni. Nije sebično želeti bolji život. Što više primate, to ste sposobniji da dajete drugima koji nemaju. Imate šanse i da pozitivno delujete na druge i da im ukažete na pravi put koji vodi ka prosperitetu.

STRELAC


Sunce

Najvažnije od svega je da ostanete pozitivni i da imate jasnu viziju svojih želja i planova. Izbegavajte skeptike i negativne osobe. Važno je da svaki dan napravite mali korak ka cilju. Telefonski poziv, pismo ili mejl koji ćete dobiti pomoći će vam da budete optimista. Trudite se da tako i ostane tokom cele godine.

JARAC


Devetka diskova

I pored toga što sumnjate u sebe, vi imate misiju da širite svetlost i kao takvi oduvek ste želeli da poboljšate ovaj svet. Taj duboki poziv nadilazi vreme i prostor. Vaš životni zadatak se trenutno širi kako biste mogli da pomognete većem broju ljudi. Zato je važno da budete zadovoljni svojim životom. Osetljivi ste na tuđe emocije i zbog toga je važno da naučite da se čistite od toga što preuzimate.

VODOLIJA


Devetka mačeva

Posedujete sposobnost da zaronite u svet iz mašte u kome obitavaju dobri duhovi i patuljci. Ta mistična iskustva vam se dešavaju zbog vaše duhovne otvorenosti i razmišljanja o životnoj svrsi. Karte vam šalju duhovne učitelje koji će vas naučiti da se popnete na viši nivo svesti i pored toga što ste se nekada plašili svoje intuicije. Otvorite se za nova znanja i učitelj će se pojaviti.

RIBE


Pustinjak

Više nema potrebe za odgađanjem, sada možete da verujete svojim osećajima. Karte vas vode kroz događaje koji će vam pomoći da na najbolji način prevaziđete probleme na koje nailazite. Najbitnije je da izbegnete oklevanje. Situaciju podelite na manje celine kako se ne biste previše opteretili. Odluka koju ste doneli je u skladu sa vašim bićem i pored toga što vi povremeno sumnjate u to. Vaša priroda tera vas da stalno analizirate kako biste ojačali veru.

3 NAJLEPŠA HOROSKOPSKA ZNAKA PO UNUTRAŠNJOJ LEPOTI

ŽENE KOJI SU ROĐENE U OVIH 5 DANA U MJESECU IMAJU POSEBNU ENERGIJU I POTPUNO SU DRUGAČIJE