in

SVAKI JE NJIHOV: OVE 3 ŽENE ZODIJAKA OSVAJAJU FRAJERE BEZ MUKE

Sigurno znate one devojke koje su u društvu uvek najzanimljivije suprotnom polu. Možda ste baš vi jedna od njih. Naravno, astrologija ima objašnjenje i za to zašto su neke žene muškarcima na keca privlačnije od drugih – određeni horoskopski znakovi posebno zrače se*sepilom, šarmom i upravo u njima se rađaju žene koje najlakše osvajaju muškarce.

Lav

Lavice odišu samopouzdanjem što većina muškaraca obožava kod žena. One nikada nisu povučene ni sramežljive zbog čega su i najčešće u centru pažnje svakog društva, ali imaju i jednu manu kada su u pitanju muško-ženski odnosi – sklone su flertu.

Škorpija

Žene Škorpije poznate su po tome da izluđuju frajere svojom sirovom se*sualnom energijom kojom opijaju sve oko sebe. Obično i znaju šta žele, pa ako na nekoga bace oko, u trenutku će ga i osvojiti i niko ih neće sprečiti.

Strelac

Odličan smisao za humor jedna je od glavnih odlika žena rođenih u znaku Strelca kojom uvek šarmiraju muškarce. Zbog toga i najlakše sklapaju prijateljstva s frajerima, ali obično ti osećaji kod suprotnog pola brzo prerastu u nešto više.

NAJLJUBOMORNIJI ZNACI U HOROSKOPU KOJI ĆE VAM ‘POJESTI ŽIVCE’

3 MUŠKA HOROSKOPSKA ZNAKA NA KOJE PADAJU SVE ŽENE I OSTAJU BEZ DAHA