in ,

SVE TI JE ZAPISANO U DATUMU: SABERI BROJEVE SVOG ROĐENJA I OTKRIJ SVOJU ŽIVOTNU LJUBAV

Ako saberete sve brojeve u datumu svog rođenja i sabirajući ih dalje, svedete ih na broj od 1 do 9 dobićete svoj broj.

Primjer : Ako ste rođeni 23.3.1989. sabiranjem svih brojeva dobićete 35, pa opet sabiranjem 3 i 5 dobićete 8.

Kako tko od nas devet doživljava ljubav?

BROJ 1

Jedinica ponekad ima problema s idejom braka ili veze općenito. Najviše zato jer je priroda broja jedan – jedinstven, neponovljiv, individualac, prvi, početni, pa i glavni.

Ljudi jedinice u svom odnosu s drugima osjećaju potrebu ili za tim da svoju individualnost sačuvaju i ne podređuju drugima, što znači da traže ili iste takve partnere ili osobe koje su dovoljno otvorene i spremne to shvatiti, ili pak imaju potrebu za fazama samoće u kojim vrše svoje unutrašnje inventure.
Ključ: ravnopravnost

BROJ 2

Dvojka je po svojoj prirodi uvijek spremna za dijeljenje, no ponekad im u tome nedostaje kriterija. Da ovo ne bi ispala slabost, potrebno je ponekad sjetiti se i sebe i svojih potreba.

Izvrsni su u svim poduzimanjima na ljubavne teme jer jednostavno znaju i osjećaju što je sve poterbno da bi veza opstala i funkcionirala onako kako treba. Bitno je da u svom ljubavnom životu predano slijede svoj unutrašnji glas koji će im nepogrešivo reći što činiti da bi bili zajedno s nekim.
Ključ: svijest o sebi

BROJ 3

Trojke osjećaju jaku potrebu za komunikacijom i vrlo su društvene. Zbog toga ponekad mogu pretrpjeti nesporazume. Kod njih je važna jasnoća i čisti računi, kako prema sebi, tako i prema partneru.

Potrebno je sjesti za stol i otvoreno razgovarati, te jasno definirati svoje potrebe, želje i očekivanja. Ne postoji dvojnost veze ili paralelni svijet koji ih ponekad zavede kroz idejnost, putovanja ili pričanja. Ljubav je jedna i svugdje, ali život u paru je plus i minus, udvoje.
Ključ: jasnoća

BROJ 4

Četvorke vole sigurnost, pa povremeno mogu upasti u zamku ziheraštva. Svoje ljubane kriterije neka postave dovoljno visoko i neka od njih ne odstupaju zbog straha ili sličnog.

Njihovo utemeljenje u osobnim odnosima uvijek je povezano s određenom vrstom zatvaranja koje im može, ali i ne mora donijeti sreću. Kad sami sebi ograniče područje djelovanja, mogu zatvoriti i drugu stranu, a dotok svježe energije potreban je svakom da bi život tekao kroz njega.
Ključ: otvorenost

BROJ 5

Petice znaju zakomplicirati ljubavni život bez potrebe. Uviđajući niz ljubavnih prilika oko sebe ponekad nisu sigurne što učiniti. Stoga je važno u startu znati što traže i kakva su njihova očekivanja ne temu ljubavi.

Neka se prije svega potrude upoznati same sebe kako bi ispravno mogle reflektirati svoje želje. U mreži života petice znaju biti vrlo kreativne, no samo ako su dobro usmjerene i ako znaju što rade. Bitno je otkriti pravog sebe.
Ključ: jednostavnost

BROJ 6

Šestice su za ekipu, ali još više za red. Vole organiziran život i ne prezaju učiniti sve da to i ostvare. Ponekad drugoj strani zbog toga znaju biti dosadne, no na duge staze i više su nego dobrodošle.

Malo zrnce ludosti koje je potrebno da bi život dobio onaj tako priželjkivani začin nešto je na čemu šestice trebaju poraditi. Odlične su za zajednički život, ali i za rad, no potreba da se sve svede na uobičajeni i predvidljivi slijed može umoriti. Treba ponekad i ludovati.
Ključ: prepuštanje

BROJ 7

Sedmice će se boriti i izboriti za ono što žele. Pri tom zaboravljaju da se do cilja može stići i na nešto mirniji način. Uvažavajući potrebe druge strane, one će žestoko potegnuti da ih ispune. No ne treba uvijek tako revno djelovati da bi se ostvario sklad.

Mala doza opuštenosti u odnosima dobro će doći, ali još više i opuštenost u svojoj unutrašnoj duši. Sedmice doduše imaju povjerenja u partnera, ali im pristup „pod svaku cijenu“ može naštetiti.
Ključ: labavljenje

BROJ 8

Osmice su korak do beskonačnosti. Ono u što one krenu nema kraja, ali nema ni izlaza. U svojoj vječnoj petlji u stanju su vrtjeti bez kraja i konca do u beskraj.

Svjesne su svog potencijala, no bitno je kako ga ispravno iskoristiti da u zajedničkom životu daje rezultat koji je razvoj na obostrano zadovoljstvo. Važno je znati spustiti loptu na vrijeme i sagledati stvari u miru i tišini, a ne vrludati poput loptice u nekom stroju za sreću.
Ključ: mir

BROJ 9

Broj koji mnogi smatraju savršenim donosi cjelovite ljude. Ovo su mudraci bez premca i kad se radi o osobnim odnosima oni vide ono što većina drugih ne vidi.

Uvijek su korak ispred zbog svog znanja, a mana im je što mogu drugima djelovati kao da su na vječnoj distanci, nedokučivi, nedohvatljiivi, u nekom svom uzvišenom svijetu. Koliko god oni mudri bili i spoznavali daleko više nego ostali, pa i partner, trebaju se prilagoditi ovom svijetu i spustiti „među ljude“. Zato i jesmo ovdje.
Ključ: prilagodljivost

10 SMS PORUKA KOJE OTKRIVAJU DA JE LUD ZA TOBOM A TO TI NE GOVORI

RETKO KO ZNA DA POZA ZA SPAVANJE PODSVESNO POKAZUJE VAŽNE STVATRI O VAŠOJ LJUBAVI