in

SVE NJEGOVE TAJNE: OVAN NEZASITAN, VODOLIJA NAJDIVNIJI, BLIZANCI PREVIŠE PAMETNI

Rak

Rakovi su uglavnom iskreni, jaki i ljubazni. Emotivni su, a suština veze za njih su ljubav i poštovanje. Brinu se za ljude oko sebe i pomažu im koliko mogu.

Podržavaju voljene, umesto da porade na svojim slabostima. Imaju oštar i praktičan um, lako analiziraju svaku situaciju kako bi pronašli rešenje. Vole skoro sve što je povezano sa vodom, ali i alkoholna pića. Kako su veoma emotivni, oni duboko vole i vrlo su odani.

Za Rakove je novac bitan, ali samo zbog sigurnosti. U slučaju da dođe neka loša situacija, sa novcem će uspeti sebi da pomognu. Vole iskrenost i nikada ne započinju vezu dok ne zadobiju poverenje u osobu koja im se sviđa.

Lav

Jednostavni su, romantični, pametni i nežni… Lavovi su savršeni partneri. Ponosni muški Lavovi vole da im se govore komplimenti i da budu hvaljeni , imaju „kratak fitilj“, ali ne vole da drže „predavanja“ jer njihov bes traje kratko.

Vole luksuz, putovanja, društvena okupljanja i sport. Odgovorni su i detaljni kada je u pitanju posao. Vole da budu vođe, imaju veliki efekat na ljude oko sebe i lako postaju popularni. Vole da slušaju i rešavaju, kako svoje, tako i tuđe probleme.

Imaju dosta prijatelja jer su vrlo društveni i dopadljivi. Romantični su i ako mu se sviđate, verovatno će se i on vam asvidetu. Verni su i žele brak u kome će biti predani svojoj porodici, ženi i deci. Karijera im je odlična i znaju kako da barataju sa parama.

Devica

Muškarci Device su tvrdoglavi, čistunci i detaljni. Nežni su i ljudi ih vole. Vode računa o svom izgledu i paze na odeću i svoje manire. Ambiciozni su, radni i uspevaju u ostvarenju svojih golova. Ekonomični su i sposobni da sačuvaju dosta novca. Ponekad znaju da kritikuju i prilično su oštri u tome.

Zabavni su i veseli, lako se nose sa problemima i uvek su uspešni. Vole da sve bude po nekom redu i kako su oni planirali. U ženama traže ljubaznost i dobru higijenu. Plaše se potpune predanosti u vezama, ali kada to urade – puni su poštovanja i odgovorni su. Device su iskreni partneri.

AKO JE TVOJ PARTNER ROĐEN U ZNAKU OVNA, OVO JE 13 ČINJENICA KOJE MORAŠ ZNATI O NJEMU

ZAŠTO SVI VOLIMO PRVI ZNAK ZODIJAKA – OVNA?