in

SVE NJEGOVE TAJNE: OVAN NEZASITAN, VODOLIJA NAJDIVNIJI, BLIZANCI PREVIŠE PAMETNI

Jarac

Strastveni, ambiciozni, zabavni i odlučni… Muškarci u ovom znaku brinu o novcu i vole da rade. Eksperti su kada je u pitanju stvaranje novca i iskorišćavanje najbolje šanse. Striktni su i štedljivi. Vole organizovane, sistemske i planirane stvari. Uglavnom su sumnjivi, pa sve događaje preispituju prema svojim idejama. Hladnokrvni cu i nije lako shvatiti kako se osećaju prema nekome.

Cene prijateljstvo i biraju pažljivo svoje prijatelje. Imaju određena pravila i standarde i ne vole da idu preko njih. Vole da budu i da se osećaju slobodno, pa samim tim ne vole kada im neko naređuje. Jarčevi traže žene koje imaju mišljenje kao i oni. Znaju biti ljubomorni kada su u vezama, koje su inače skoro uvek ozbiljne i duge.

Vodolija

Vodolije momci su ljubazni, slobodnog duha i otvorenog uma. Takođe su i dobro raspoloženi. Mogu pokazivati znakove različitih karakteristika, a nikada ne pokazati osećanja na početku veze. Voljeni su i cenjeni od strane prijatelja. Praktični su i vredni. Njihov živahan život ih čini srećnim i energetičnim. Perfekcionisti i nikada se ne zadovoljavaju malim stvarima – uvek traže više.

Od reči su i iskreni i to je jedan od razloga zbog kojih ljudi vole da budu u njihovom društvu. Ne vole da provode mnogo vremena na samo jednom projetku ili temi, jer prestaje da ih drži pažnja. Vodolije su strastveni momci kada je u pitanju ljubav, i žele da njihova partnerka zna da sluša i deli njihova mišljenja.

Ribe

Ribe su uglavnom maštovite, što ih izdvaja iz mase ljudi. Učtive su i znaju da se uklope u svaku situaciju. U nekim slučajevima mogu biti nemarne, pa ih zato različite situacije uopšte i ne pogađau. Vole da budu slobodni i prepušteni sami sebi. Uglavnom imaju uspešnu karijeru, zbog njihove praktičnosti. Lakoverni su i uvek razmišljaju pozitivno. Često se zaljubljuju. Mogu biti vrlo romantični i razumljivi.

Vode računa o lepoti i vole umetnost.Ljubav im znači dosta i kada je pronađu, postaju ekstremno odani i grade zdravu i srećnu vezu. Ako im se to ne desi, nastavljaju dalje potragu za novim avanturama.

AKO JE TVOJ PARTNER ROĐEN U ZNAKU OVNA, OVO JE 13 ČINJENICA KOJE MORAŠ ZNATI O NJEMU

ZAŠTO SVI VOLIMO PRVI ZNAK ZODIJAKA – OVNA?