in

SVE ŠTO TREBATE ZNATI O ŽENI U ZNAKU RIBE: KAKO VOLI, KAKO MRZI I ČEGA DA SE ČUVATE

Romantične, s raznovrsnim umetničkim talentima, beskrajno ženstvene, sentimentalne, empatične Ribe – za razliku od sebi suprotnog znaka, Device, simbol mode, ali se uglavnom bavi proizvodnjom odeće u velikim serijama – modu smišljaju. Najveći broj genijalnih modnih kreatora rodjen je u znaku Riba: Živansi (Givenchy), Moskino (Moschino), Kenzo, Helmut Lang, Andre Kurez (André Courreges)…

Deo tela koji Ribe simbolišu jesu stopala (mnoge balerine su Ribe ili imaju planete u Ribama), tako da je njihov najomiljeniji deo “odeće” ustvari obuća. Obično imaju lepa stopala i kad bi mogle nosile bi što otvorenije sandale i zimi.

Njihov budžet strada zbog kolekcije cipela. Zbog svog vladaoca, Neptuna, obožavaju “look” sirena ili što bi mi rekli riba-devojka i uopšte sve sto ima veze s morem. Njihova romantična i sentimentalna priroda nalaze im razne čipke, muslin, volane, zvonaste suknje. Ribe ne žale ni maštu, ni novac da bi se obukle “kao nijedna druga” i uglavnom u tome uspevaju. Originalne su.
Supruga u znaku Riba

Ona je idealno prilagođena domaćem životu. Nije ni toliko aktivna, ni toliko sposobna kao ostale žene, ali svojim duhovnim sposobnostima i svojom emocionalnošću, baca u senku mnoge druge žene. Možda baš zato ona nema toliko uspeha kod muškaraca kojima je na prvom mestu lični komfor i snažna kuća. Od svoga doma napraviće udoban i miran kutak, međutim, često nema dovoljno snage da sve svoje ideje sprovede u delo. Iako žena rođena u ovom znaku može biti i, lepa i talentovana, i samopopustljiva, ona će najčešće ceo dan provesti u sanjarenju, samo zamišljajući zabave ili, što je mnogo opasnije po brak, erotske igre i senzualna zadovoljstva.

Ovakva samopopustljivost može zaista biti pogubna. Ponekad je zdravlje ove žena delikatno i osetljivo i tada je potrebno uložiti mnogo volje, snage i strpljenja kako bi joj se povratio entuzijazam i optimizam. Ovi negativni aspekti njene prirode ne moraju se uvek pokazivati u tom intenzitetu, a ako bude našla pravog i strpljivog čoveka, ona će biti draga, omiljena, simpatična i posvećena žena i mužu i deci. Neverovatno je odgovorna, i to je čini pravin drugarom, u bukvalnom smislu reći. Prilagodljiva je i voli da eksperimentiše, a njen koncept seksa je divan. Daleko je od prosečnog..

Erogene zone: stopala i bedra
Imajte na umu: morate naučiti da im čitate misli jer one to očekuju
Idealan sex: kunilingus
Najbolje se slaže sa: Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom
Najčešće profesije: muzičar, lekar, farmaceut, tehnolog, modni kreator, stilista, frzerka, kozmetičarka, bolničarka, glumica, slikarka.

Bolesti od kojih najčešće boluje: nervni sistem, otoci nogu, visok pritisak i srce ali na to ne obraća pažnju, glavobolje, problemi sa vidom,
bubrezima, problem zadržavanja vode u organizmu, limfni sistem.
Najbolji dan: Subota
Broj: 12

Boja: ciklama roze, zumbul plavo, belo, srebrnasto, ljubičasta, sve nijanse plave, tirkizne, akvamarin
Drago kamenje: biser, lapis lazuli
Omiljeni odevni predmet: lepe cipele, od reptila ili lakovane, svilene haljine, ženstven stil u odevanju, plišani kompleti.
Kreator rodjen u znaku Riba: Aleksandar Mek Kvin (Alexander McQueen)

AKO HOĆEŠ DA TI SE VRATI: OVNA UBEDI DA JE TO NJEGOVA IDEJA, VAGI DAJ ČINJENICE

5 ZNAKOVA HOROSKOPA O KOJIMA UVIJEK KRUŽE PRIČE