in ,

SVE TI PIŠE NA DLANU: POGLEDAJ LINIJE NA NJEMU I SAZNAJ SVE O SVOM LJUBAVNOM ŽIVOTU

Pogledajte linije na svom dlanu,a onda saznajte šta one znače i šta vam to otkrivaju o vašem životu ali i vašoj budućnosti.

Neke linije govore koliko ćete sreće imati ali i kakva vas ljubavna veza i sudbina čeka…Iz leve se ruke čita budućnost, a desna pokazuje sadašnjost i dosadašnje uspehe.

LINIJA BROJ JEDAN:

Ova linija počinje između palca i kažiprsta i ide ka venerinom bregu. Ako je duga, to znači da ste vi jedna zdrava osoba koja će da doživi duboku starost a ako je isprekidana i kratka, to je nažalost znak da ste skloni velikim bolestima…

LINIJA BROJ DVA:

Ova se linija naziva linijom glave. Govori o tome koliko ste pametni. Tako na primer, ako je ona duga, znači da ste inteligentni, a ako je kratka, da vam to baš i nije najjača strana.

Isto tako, ukoliko ona ide ka dole, znači da se maštoviti, a ako ide ga gore, da ste malo dosadni i previše realni. Ako se ona poklapa sa linijom života, to znači da ste veoma uspešni u zavođenju ali i u ljubavi.

LINIJA BROJ TRI:

Ova linija ide iznad linije glave,dakle od malog prsta do kaziprsta.Zove se LINIJA SRCA.Ako je duga i duboka ali i glatka na dodir to znaci da si iskren,a ako je izmedju kaziprsta i srednjeg prsta vi ste jedna pozrtvovana osoba.

Sto su blize linija srca i linija glave to znaci da vi vise slusate svoj razum nego svoje srce.

LINIJA BROJ ČETIRI:

Ovo je linija sudbine. Ide od ručnog zgloba do srednjeg prsta. Ako je dobro urezana, to znači da je vaša sudbina određena. Ako počinje u sredini dlana, to je znak da će sreća kasno doći u tvoj život. Dalje, ako je isprekidana, to nije dobar znak, jer obično simbolizuje dolazak nesreće u vaš život.

Zapravo, to je znak da će te uvek nesreća pratiti.

LINIJA BROJ PET:

Ova se linija zove linija umetnosti. Predstavlja tvoje znanje. Ako se dobro vidi, to je znak da si ti nadarena osoba za umetnost. Ako pored nje ima još jedna linija, tvoj talenat je toliko veliki da možeš, od njega da živis i zarađujes. Ako nemaš nijednu liniju, ovo nije nikako dobro, jer znači da nećes imati nimalo sreće u životu.

LINIJA BROJ ŠEST:

To je linija Merkura, nalazi se ispod malog prsta. Ako je ona vidljiva, znači da si poslovno sposoban, ako ih ima više, to je znak da ti nauka ide od ruke, a ako se ova linija spaja sa linijom pet, to je obavezan znak da ćeš imati dosta novca u životu.

LINIJA BROJ SEDAM:

Ovo je linija zdravlja. Može se čak reći i najvažnija linija. Nju retko ko ima, i to je dobro, jer oni kojima je prisutna uvek imaju problema sa zdravljem.

Važno je naglasiti da postoji i linija sreće, koju takođe nema svaki čovek. To su četiri linije oko zgloba, ko ih ima on je srećan, ako su vidljive, a ako su isprekidane, znači da će sreća doći kasno, a onaj ko ih nema uopšte neće ni biti srećan, bar tako kaže predanje. Pored ovih navedenih linija, postoji i linija uspeha i kontakta, ali i Jupiterov i Saturnov prst. Onaj ko savlada značenje svih ovih linija, može sam sebi da prognozira budućnost bez ijedne greške!

OVO JE NAJOTROVNIJI ZNAK ZODIJAKA KOJI JE PUN OSVETE

OVO JE DAMA U HOROSKOPU KOJA JE JEDNOSTAVNO STVORENA ZA LJUBAV