in

Svi pričaju o večerašnjem Super Mesecu koji će imati veliki uticaj samo na ova 4 horoskopska znaka

VAGA

Ovaj vam puni Mesec može doći i otići kao tornado! Uostalom, ovaj puni Mesec odvija se u vašoj četvrtoj kući doma i porodice, prisiljavajući vas da se suočite sa stvarnošću onoga što se događa u vašem privatnom životu.

Ako ste prerasli trenutne okolnosti, ovaj puni Mesec može biti ono što vas prisiljava da se konačno preselite u novi stan, napravite na neki način zakašnjelo proljetno čišćenje i zapalite malo tamjana kako biste doterali energiju!

Ako postoje sukobi i zamerke koji se zadržavaju kod kuće, ovaj puni Mesec može biti ono što vas konačno tera da kažete svoju istinu.

Zapamtite, vaši koreni su ono što podržava vaš rast, a ako se trulež zadržava u vašem temeljima, ignorisanje će samo dopustiti da se stvori korov. Uzmite natrag svoju kuću. Vaš sveti prostor pripada vama i nikome drugome.

JARAC

Ko si ti, Jarče? Ali ono zaista – ko si *ti*? Razmislite o tom pitanju neko vreme, jer vam ovaj puni Mesec skreće pažnju na vaš identitet i način na koji se namećete.

Ako se pretvaraš da si neko samo da bi usrećio nekog drugog, činiš štetu. Vrijeme je da pokažete svoje potrebe; reći ljudima ko su oni.

A ako im se to ne sviđa, to je njihov problem, a ne tvoj!

Umesto da dopustite nekome drugome da vam kaže ko ste i gde idete, promenite stanicu. Uključite se u vlastitu radio frekvenciju, jer vaš unutrašnji kompas tačno zna gde treba dalje.

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. JULA 2022: Nesklad u ljubavnim očekivanjima učiniće da se osjećate frustrirano ili usamljeno

NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 24. JULA 2022: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni, no ljubav – taraba