in

TAJNE VAŠIH MUŽEVA: DJEVICA, BOLJE DA JE OSTAO NEŽENJA, O OVNU MAŠTAJU DRUGE ŽENE

Vaga

Ono što je rečeno za Vage kao supruge, ne može se reći i za Vage muškarce, jer oni ni u kom slučaju nisu “laki” ljudi za zajednički život. Po temperamentu njima baš ne odgovara domaća atmosfera i bračni život, ali i pored toga, oni su vrlo strastveni, okrenuti tradiciji, pa tako ni brak ne podcjenjuju. Vaga suprug je razuman, on je rođeni sudac u svemu, i nijedan zodijački znak ne može sa toliko mudrosti urediti svoj život kao on. Jedna od njegovih najvrednijih vrlina je da sudbinu svoga doma drži u svojim rukama: nijedan drugi zodijački znak nema tu sposobnost.

Niži tip Vage nije dovoljno inteligentan, površan je i nezainteresiran. Pozitivan tip osigurat će sve za svoju obitelj, a svojoj ženi pružit će kako eleganciju i luksuz u odijevanju i nakitu tako i u kući. On je sposoban biti vrlo strpljiv, ali i vrlo strastven.

Za njega je ljubav velika umjetnost. Ovaj tip muža može biti jako razočaran ukoliko ne nađe partnericu koja može adekvatno odgovoriti njegovim strastima. Ali čak i kada ima dobrog partnera, Vaga će ponekad tražiti izlete sa strane. Međutim, on se nikada prvi neće sjetiti razvoda, čak i ako je njegov obiteljski život loš i bez uzbuđenja.

Škorpion

Strasni i posesivni Škorpioni obično dominiraju onima koje vole. Veza s njima podrazumijeva ekstreme svih vrsta, od egzaltiranih emocija, sjaja, duhovnog uzdizanja, do mraka i destrukcije. S predstavnicima ovog znaka najteže je živjeti. Veliki su perfekcionisti, posesivnost ih često vodi u sadizam, često najviše maltretiraju upravo one koje najviše vole. Opterećeni su sumnjama i traže apsolutnu predanost. Vrlo su mistični i neshvaćeni, nose sa sobom svojevrsni fatalizam.

Prave osjećaje ne pokazuju zbog neviđene samokontrole, tako da vam nikad neće biti jasno na čemu ste. Svoje tajne neće otkriti, ali će sve učiniti da odgonetnu tuđe, kako bi vladali. Ne podnose prijetnje i ucjene, jer su po prirodi iznad njih. Ne dijele komplimente da bi nekog zaveli. Napušteni izgledaju mirno, ostavljajući vas u nedoumici jesu li vas uopće voljeli. Ukoliko jesu, “amputirat će” dio sebe i sve zaboraviti, a za to im ne nedostaje snage.

Kada vole, osvajaju po svaku cijenu svojim magnetizmom. Preziru rutinu i općeprihvaćene norme ponašanja i radije slijede principe koje same sebi postavljaju. Čak i kada su najzaljubljeniji, ne izjavljuju ljubav i ne idealiziraju, već zadržavaju jasnu svijest o tome koliko tko vrijedi. Očekivati od Škorpiona da im emocije pomute razum, na onaj način kako se to događa Rakovima i Ribama, iluzorno je, jer nisu tako romantični i mekani, a umjesto ružičastih nose crne naočale.

Ukoliko u neprestalnoj potrazi za ljubavlju uspije pronaći svoju jedinstvenu životnu ljubav, Škorpion će učiniti sve za nju u doslovnom smislu te riječi. Štitit će je orlovskom hrabrošću, voljet će nezaboravno i doživotno.

Strijelac

Ovaj tip muškarca zahtjeva mudru i taktičnu ženu. Ovo je, u stvari, karakteristika svih muževa, ali s tom razlikom što su Strijelci pomalo cjepidlake i mnogo su skloniji zamjećivanju lošijih strana i pogrešaka svog partnera. Nije baš “rođen” za bračni, odnosno, obiteljski život. Njegov interes za svijet je ogroman. Po prirodi je human, tako da će na neki način sudjelovati u radu raznih društvenih organizacija i u rješavanju praktičnih problema svoje zajednice. On je, u svakom pogledu, čovjek javnosti. Toliko je megaloman da mu često vlastiti život izgleda mali i nezanimljiv.

Ukoliko se njegovi ukusi promjene, ne vidi zašto bi nastavio s izražavanjem simpatije prema nekoj osobi. Čak i ako mu ništa posebno ne smeta, život i ljubav promatra samo kao dio sportske igre.

Naravno, on je “jak” u braku. Njegova žena mora biti široke svijesti, oslobođena ljubomore i pomalo povodljiva, čak i ako to nije njena prava priroda. Ona će morati biti prava umjetnica kako bi u svemu mogla da ga prati i da zadovoljava njegove interese.

S ovim muškarcima nije teško živjeti. Ali zbog njihovog nedostatka osjećaja, velikog nestrpljenja za bilo što što je ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, supruga ovog tipa morat će proširiti svoje horizonte, kako bi s njim bila na ravnoj nozi.

Njihove strasti su sportske i avanturističke. Oni su veseli i zanimljivi muževi koji ljubav doživljavaju kao sretnu okolnost. Svi njihovi osjećaji i želje usmjereni su na brzu i momentalnu akciju.

ISTINA O MANAMA SVAKOG ZNAKA: DJEVICE NIKO NE MOŽE DA PONESE ZATO ŠTO RADE OVU STVAR, ŠKORPIJE SU NAJNAPORNIJE

3 SRAMOTNE KARAKTERISTIKE SVAKOG ZNAKA: OVO JE VAŠA